2021 társkereső


A munka és a mindennapi teendők mellett sokaknak nincs ideje, kedve, lehetősége vagy energiája olyan helyekre járni, ahol ismerkedhetne, a járvány pedig még jobban megnehezítette a helyzetet.

Teljesen ingyenes társkereső, társkeresés regisztráció nélkül is

Éppen ezért használják egyre többen a társkeresőket, melyeknek, bár vannak hátulütői, kényelmesebb, egyszerűbb alternatívának bizonyulnak 2021 társkereső pártaláláshoz. A legismertebb applikáció kétségkívül a Tinder, de ezen kívül is van számos hasznos oldal és alkalmazás, melyek népszerűek itthon.

2021 társkereső szexrandi vélemények

Kérdezősködtünk a környezetünkben, és utánajártunk az interneten, hogy mik a legkedveltebb randiappok és honlapok: sorra vesszük őket. Badoo A Badoo a világ egyik legnépszerűbb társkeresője, jelenleg közel millió felhasználóval rendelkezik a világ minden tájáról, és itthon is sokan használják.

2021 társkereső hasonló társkereső site badoo

Valójában ez egy közösségi oldal, amely applikáció formájában nyitott kérdések flört weben egyaránt megtalálható. Ismerkedésre, barátkozásra, lazább és komolyabb kapcsolatok kialakítására is lehetőséget ad.

JOBB MINT A TINDER! (De nem teljesen....) 🤫 - Facebook társkereső

Kereshetsz embereket a közeledben, használhatod a chatet, megtekintheted és értékelheted mások képeit, küldhetsz mosolyt, ha 2021 társkereső szeretnél. Kiválaszthatod, ki tetszik, és ki nem: előbbi esetben a szívre, utóbbiban az X-re kell kattintani a fotóján.

2021 társkereső erős nő keresi az erős ember

A Badoo a Tindernél kicsit bonyolultabb, de sokoldalúbb is. Ide kattintva még több információt kaphatsz róla. Kifejezetten a tartós kapcsolatra vágyókat célozza meg, a prémiumtagok kétharmada pedig felsőfokú végzettséggel rendelkezik. A regisztráció szintén lassabb, ugyanis az alapadatok kitöltése mellett egy kérdésből álló személyiségtesztet kell kitölteni, majd megadni az ideális partner iránti elvárásokat.

Társkereső

Ezután a társkereső a preferenciák alapján napi jelöltet ajánl az embereknek. A kissé korlátozott alapszolgáltatások ingyenesek, ám néhány funkció, például a korlátlan kommunikáció csak a fizetős prémiumtagsággal vehető igénybe. Az Elittársról ide kattintva tájékozódhatsz bővebben.