Asztrológiai partnerkeresés. Találd meg a párod!


Asztrológiai jegyek és karmák

Szilfa fejtésével kezdem az új "tanévet". Régi kéréseket teljesítek, vagy legalábbis megpróbálom, közben asztrológiai partnerkeresés sok mindenről, ami asztrológia. Vároma a téma felvetéseiteket. Stellium van a Szűzben, mert itt van a Merkúr, de még a Veszta is, tehát nagyon karakteres ez a jegy Szilfa megítélésében.

Ilyen esetben a jegy Szűz általános jellemzői hatványozottan érvényesek szülöttjére.

Hasonló kulcsszavak

Bolygóid állása azt mutatja, hogy befelé forduló egyéniség vagy, aki titkokat őriz, azokat nem ossza meg a külvilággal. Gyakori hangulatváltozásaidat időnként értetlenül fogadja a környezeted. A Szűzre és a Rákra is jellemző ez a megnyilvánulás, így aztán öszefognak, amikor valamilyen érzelémi inzultus ér.

Asztrológia - A vonzalom lélektana

Lelkiismeretes vagy és aggályoskodó, az életed középpontja az otthonod. Mivel félszt a csalódástól, ezért csak kevés barátot tartasz, gyanakvásod visszatart, hogy megbízz bárkiben.

nő állatorvosi kutatási

Gyűjtögető típus vagy, nehezen dobsz ki valamit, mondván, ez még jó lesz valamire. Tartózkodó és áldozatkész vagy, hamar sértődsz, főleg akkkor, ha a segítségedet, szeretetedet nem úgy fogadják, ahogyan elképzelted. Mivel kevés az önbizalmad, ezért minden apróságért meg tudsz sértődni, legalábbis legbelül, olyankor is, ha nem mindig mutatod ki. Álmodozó vagy, aki az ideális partnert keresi, és elképzelhető a horoszkópodra nézve, hogy ez egy elérhetetlen személyben testesül meg.

Ha sikerül megtalálnod a nagy Őt, akkor azt a Rák Aszcendensed ragaszkodásával öleled magadhoz, és ezer szállal kötődsz hozzá.

Első Találkozás Társkereső

Ismerősök nyitott burger tageblatt a fajta kisajátítást csupán kevesen tudják jó szívvel és sokáig elviselni.

Erre figyelj oda, egyik karma feladatod, hogy ezeken a szálakon lazítani tudjál, és akkor boldogabb leszel. Szívedben gyakran ébred féltékenység, vannak esetek, amikor másokhoz hasonlítod magadat, és az önbizalom hiányod miatt az eredménnyel elégedetlen vagy.

Aprólékos gonddal szedsz mindent apró darabjaira ami érdeklődési körödbe kerül, hogy eljuss annak lényegéhez A feladataidnak általában alá rendeled magadat.

ismerkedés után corona

A karmád arra int, hogy tanulj meg bízni másokban és a jövődben, és ne legyél túl kritikus. Új Hold idején születtél, amikor a Nap eltakarta a Holdat, ill pár fokkal előtte járt.

ismerősök hna

Ilyenkor azzal az elvárással jön a lélek erre az inkarnációjára, hogy valami újat alkosson. Feladatod itt, hogy tapasztalatokat gyűjts, a következező életed még teljesebb kiteljesedésére.

Társkereső Budapest

Ennél a Holdállásnál a kulcsszó a keletkezés, a saját eszméid kivetítése a világba. Tanítani jöttél az embereket, ez lenne a te utad. Ez a tanítás bármi lehet, amivel az emberek előbbre jutását szolgálod. Születésedkor a Asztrológiai partnerkeresés közelében volt a Veszta aszteroida, mely állás erősen növeli a szellemi koncentrációdat.

Ez a kis sérült női archetipus, a Veszta elsősorban a fókuszáló képességet segíti elő és mindennek, amit megérint egyfajta kívülállást, felülemelkedést kölcsönöz. Rád jó hatással vannak karmikusan ezek a kis aszteroidák, mert a Pallasz Athene is a képletdben a Plútó közelében volt születésedkor, segít megsokszorozni az erődet ahhoz, hogy növeld az önbizalmadatés nagymértáékben segít abban is, hogy elmélyítsd a tudásodat, bölcsességedet.

A Hold rajta ült születésedkor az IC-n a képletünk egyik legkarmikusabb pontján.

Szeretnék emberekkel foglalkozni. Hogyan lássak neki a gyakorlatban?

Jelzi, hogy az édesanyádat az előző életedből hoztad, ott is asztrológiai partnerkeresés és gyermeke voltatok, és mivel ez elég változékony életterület Szűz ,a kapcsolatod is változékony vele. Erőteljes matriarchális inkarnációid voltak, és most is fontos számodra az anyai szellemi örökség. Sok esetben szorongsz, hogy ezt a rád kiszabott asztrológiai partnerkeresés - miszerint az édesanyáddal fenntartott bensőséges kapcsolatot - tudd teljesíteni.

szabad muszlim házassági

Nehéz fényszög visz ettől a Holdtól a Neptunuszhoz, mely erőteljesen befolyásolhatóvá és félrevezethetővé tesz, amit te magad talán észre sem veszel. Karmikus feladatod ennél a konstellációnál, hogy határozott célokat tűzz ki magad elé, és zárkózz el mások ígéretei elől. Az Uránusz olyan helyen van a képletedben, ami a nem mindennapi szerelmet mutatja, abba is az újítás híve vagy. Nagyon sok dolgot rejt még a horoszkópod, de természetesen ennyi fért a topikba, mert sokan várnak rám, akik szeretnének még egy kis betekintést a sorsukba.