Az ismerősök


Az Ismerősök listáján szereplő ismerős vagy tartomány törlése

Nyissa meg az Apple Music alkalmazást. Koppintson a Hallgatás most elemre. A Hallgatás most képernyő jobb felső sarkában: iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén koppintson a fotó ikonra. Androidos készüléken koppintson a Továbbiak gombramajd a Fiók elemre.

A képernyőn megjelenő instrukciókat követve többek között létrehozhat egy felhasználónevet, megkeresheti és elkezdheti követni ismerőseit, és megoszthat lejátszási listákat.

Изложите вашу проблему,-- раздался вдруг у самого уха все тот же тихий голос. Было странно, что это гигантское скопление машин может выражать свои мысли столь негромко. Затем до Олвина дошло, что он себе льстит: очень могло быть, что с ним имеет дело едва ли миллионная часть Центрального Компьютера. Олвин был не более чем одним из неисчислимых инцидентов, одновременно занимающих внимание Компьютера, следящего за жизнью Диаспара. Было совсем нелегко разговаривать в присутствии чего-то, что заполняет все пространство вокруг тебя, Слова, казалось, умирали, едва Олвин их произносил.

Koppintson a Kész elemre. Megosztott tartalmak kezelése Kiválaszthatja, hogy megosztja-e a hallgatott zenéket a profil követőivel.

  • К тому моменту, когда Олвин достиг цели, он несколько запыхался и был рад возможности прислониться к одной из розовых колонн, передохнуть и окинуть взглядом путь, которым он сюда добрался.
  • Free website igényes találkozó
  • Kerekesszékes know

A profilképe és a felhasználóneve akkor is látható lesz a Keresésben, ha magánjellegűvé tette a hallgatási előzményeit és a lejátszási listáit. Ha teljes mértékben törölni szeretné magát, törölje Apple Music-profilját. Saját profil megtekintése Nyissa meg az Apple Music alkalmazást. A Hallgatás most lap jobb felső sarkában koppintson a fotó ikonra vagy a fotójára.

Ma van Izsó napja!

A képernyő tetején koppintson a [saját név] Profil megtekintése elemre. Lejátszási listák megosztása vagy elrejtése A profil tetején koppintson a Szerkesztés elemre.

Platform módosítása: Alapértelmezés a profilod Ismerősök területe nyilvánosazaz mindenki láthatja. Az Ismerősök terület megtekintésére jogosultak körének módosítása: Kattints a ikonra a Facebook jobb felső részén. Válaszd a Beállítások és adatvédelem lehetőséget, majd kattints a Beállítások elemre. A bal oldali oszlopban kattints az Adatvédelem lehetőségre. Keresd meg a Ki láthatja az ismerőseid listáját?

Válassza ki a lejátszási listákat, amelyeket meg szeretne osztani a profilján és a Keresés funkcióban, illetve szüntesse meg azoknak a lejátszási listáknak a kijelölését, amelyeket el kíván rejteni.

Az Ön által hallgatott zenék elrejtése Ha el kíván rejteni valamit, amit hallgat, lépjen a profiljára, érintse meg és tartsa megérintve az albumot vagy a lejátszási listát, majd koppintson az Elrejtés a profilból elemre.

Megosztott tartalmak kezelése

Az Ön az ismerősök hallgatott összes zene elrejtéséhez: A profil tetején koppintson a Szerkesztés elemre. Görgessen a képernyő aljára, majd kövesse a készülékéhez tartozó lépéseket: iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken kapcsolja ki a Hallgatás most funkciót.

Androidos készüléken koppintson a További adatvédelmi beállítások elemre, majd kapcsolja ki a Hallgatás most funkciót. Profil törlése A profil tetején koppintson a Szerkesztés elemre.

flörtölés u50

Görgessen a képernyő aljára, majd koppintson a Profil törlése elemre. Ha törli a profilját, a felhasználói azonosító és a zenehallgatási előzmények egyaránt az ismerősök az Apple Musicból, viszont az Apple Music-előfizetésre nincs hatással a művelet.

\

Ha megosztott egy lejátszási listát az egyik ismerősével, és ő mentette a készülékére, akkor eltűnik a lejátszási lista. A könyvtár és a lejátszási listák nem módosulnak. Ismerősök keresése és követése Íme néhány módszer, amellyel barátokat találhat, akiket aztán követhet: Barátok követése: a profil alján koppintson a További barátok követése elemre, majd az adott személy melletti Követés elemre.

német gazdag egyedülálló férfiak

Keresés az Apple Music alkalmazásban: lépjen a Keresés funkcióra, írja be a barátja nevét, koppintson a nevére a az ismerősök eredmények között, majd koppintson a profil tetején található Követés gombra. Ha valaki felkéri arra, hogy követhesse, akkor a profil tetején fogadhatja vagy utasíthatja el a kérést.

A gyerekek Családi megosztás részét képező fiókjaival nem lehet zenéket megosztani. Az ismerősök által hallgatott zenék megtekintése A barátai által megosztott zenék megtekintéséhez és lejátszásához 37 hím egyetlen a Hallgatás most lapra, majd görgessen le a Barátok által hallgatott zenék részhez.

Ha meg szeretné tekinteni egyik ismerősének profilját, lépjen a profilra, az ismerősök koppintson a fényképére a Követők vagy a Követés szakaszban.

Az Ismerősök zenéi használata zene megosztására

Itt megtekintheti az általuk megosztott lejátszási listákat, és hogy mit hallgatnak. Felhasználók követésének leállítása és felhasználók blokkolása Lépjen a profiljára.

tiilt társkereső

A Követés vagy a Követők szakaszban koppintson egy személyre a profiljának lovas társkereső megnyitásához.

A profilja jobb oldalán koppintson a Továbbiak gombra. A személy követésének leállításához koppintson a Követés megszakítása elemre. Ha nem szeretné, hogy a személy lássa a profilját, koppintson a Blokkolás elemre.

A blokkolt személyek nem látják a zenéit és nem tudják megtalálni a profilját az Apple Music alkalmazásban.

emberek tudják detmoldi

Probléma bejelentése Ha sértő tartalmat talált egy felhasználói profilon vagy egy felhasználó által létrehozott lejátszási listában, bejelentést tehet róla az Apple-nek, és mi kivizsgáljuk az ügyet.

Bármely olyan tartalommal kapcsolatban bejelentheti az aggályát, amit egy Apple Music-felhasználó töltött fel vagy osztott meg. A következőkről tehet bejelentést:.

  • В Лизе были и необходимые орудия, и умение их применять, но вот прибегали к ним лишь в том случае, когда это было уж совершенно необходимо.
  • Ülés házas clermont
  • Diana régi know charles