Baja rosszlanyok. Niki (20) - Baja, Vidéki lány | ezustcsillag.hu


Szexpartner adatlap Minden szexpartner ugyan abban az adatlap szerkezetben jelenik meg.

Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is.

Ennek azaz oka, hogy könnyen össze lehessen hasonlítani őket. Az adatlapon jelenik meg minden információ a szexpartnerről, itt vannak a képei, a privát fóruma, és az értékelései is. Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma.

baja rosszlanyok örökre egyetlen ember

A Küldés gombra kattintva lenyílva meg a telefonszám küldő funkció, amivel e-mail címre el lehet küldeni a szexpartner elérhetőségét. A telefonszám itt olyan formában van megjelenítve, hogy baja rosszlanyok mobil telefonról nézik az oldalt, akkor baja rosszlanyok telefonszám egyből hívható automatikusan egy kattintással.

A küldő rész alatt vannak a szexpartner külsejét leíró adatok, illetve mellett lévő jobb oszlopban az elérhetősége, amikor várja a szexpartner keresők hívását. Ez alatt van pár adat megközelíthetőségről, és a búvóhelyről.

baja rosszlanyok micsoda nő keres egy férfit

Ez alatt található egy üzenő fal, amire státusz üzeneteket írhat ki a szexpartner. Ezek az üzenetet több színben megjelenhetnek a figyelem felhívás miatt. Minden bejegyzés előtt ott van a dátum hogy mikor vitte fel a szexpartner. A fal alatt van a szexpartner bemutatkozó szövege.

Akit keresek

Ebben írja le a saját szavaival, hogy mit szeret, kit keres, kit vár. Ez alatt vannak a szexpartner képei. Tetszőleges számú kép tölthető fel az oldalra. A képek között jelenik meg a lány videója is, ha van neki.

Szexpartner adatlap

A kis képre kattintva nyílik meg a képnézegető ablak, amiben nagyban jelennek meg a szexi képek. A képekre lehet szavazni is, és könnyel lehet lapozni is őket. Az képnéző kiírja, hogy a szexpartner adott képét hányas átlagra értékelték a látogatók összesen.

Ha a képnéző ablakot bezárjuk, akkor a szexpartner adtlapát még megtaláljuk ott nyitva.

Országos Szexpartner & Masszázs Kereső

A jobb oldalon felül van a szexpartner főképe. Ez a kép jelenik meg a szexpartner listákban is.

 1. Szerelem flörtöl és foglalkoznak egymással gyengéden
 2. Затем она вздохнула и обратилась к Элвину низким, приятным голосом: - Это случается не часто, так что прости меня, если я не знаю правильного обращения.
 3. Ismerősök chemnitz
 4. Одна из причин того, что я бегу в будущее, состоит, я полагаю, в том, что я нетерпелив.

A kis kép alatt van, hogy mikor készült a kép és hogy retusált-e vagy sem, illetve hogy műtermi vagy amatőr-e. A kép alatt vannak a baja rosszlanyok tartozó interaktív funkciók.

 • (Кем.
 • Частью она была покрыта низкими облаками, что указывало на изобилие воды, но, с другой стороны, путешественники не обнаружили и намека на океаны.
 • Niki (20) - Baja, Vidéki lány | ezustcsillag.hu
 • Enni ismerőseik
 • Правду знает только Центральный Компьютер, и он же знает всю правду о тех Неповторимых, которые время от времени, на протяжении минувших тысячелетийпоявлялись и бесследно исчезали.
 • Rosszláezustcsillag.hu - szexpartner Baja lányok
 • Rosszláezustcsillag.hu - szexpartner Baja lányok | DEU
 • Они "знали" форму города и поэтому могли показать, как он выглядит снаружи.

Meg lehet jelölni a szexpartnert hogy tetszik vagy sem. Itt lehet értékelni és beszámolót írni, valamint itt van az új privát fórum hozzászóló gomb is.

Baja lányok

Itt lehet hibát, vagy kamu képet bejelenteni is. Ezeket a bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk. A jobb oldalon a gombok alatt van egy összesítő a kapott értékelések és beszámolókról.

Le lehet olvasni, hogy összességében mit gondolnak a szexpartner keresők a lányról, vagy fiúról. A jobb sáv alján van linkgyűjtemény, hogy az adott szexpartner hol található még meg a neten.

Amit szeretek

A középső sáv képek alatti részén két oszlopban van, hogy mit szeret a szexpartner a szex terén. A másik oldalon a hasábban meg azok az információk, vannak hogy a szexpartner kereső kit keres.

baja rosszlanyok önálló lakás weimar

Alatta meg, hogy milyen a személyisége. Ezeknek az adatoknak a kitöltése nem kötelező, ezért lehet olyan szexpartner kereső, akinél ez nem jelenik meg.

Hirdetés log (max 1 év)

A szexpartner adatok legalján vannak a lány értékelései és privátfóruma. Ha nem kért értékelő és fórum részt, akkor itt megjelenik a funkció teteje, de azt írja ki, hogy a szexpartner nem kérte ezt a részt. Az adatlap legalján ajánlott hasonló lányok vannak, akik valamiben hasonlítanak a szexpartnerre, akinek az adatlapja meg van nyitva.