Béka társkereső


Társkereső oldalon keres magának partnert egy béka társkereső MTIOrigo Bálint-nap közeledtével partnert keresnek környezetvédők egy bolíviai békának, Rómeónak, amely mára vízibékafaja egyetlen egyede.

Molnár Csaba Rómeó egy Sehuencas-béka, a bolíviai köderdőkből származik, és egy évtizeden keresztül úgy tűnt, hogy fajának egyetlen életben maradt képviselője. Így arra sem mutatkozott esélye, hogy valaha megismerheti a szerelmet.

A remény hal meg utoljára A Sehuencas-vízibéka Telmatobius yuracare faj kihalását fogja jelenteni, ha nem találnak egy Júliát a Cochabamba város Természettudományi Múzeumának akváriumában élő 10 éves Rómeónak. Rómeó, a magányos Sehuencas-vízibékaForrás: Global Wildlife Conservation Nem akarjuk, hogy elveszítse a reményt" - mondta Arturo Munoz, a Global Wildlife Conservation vadvédelmi szervezet tudósa, aki összefogott a Match nevű társkereső honlappal, hogy adományt gyűjtsön Rómeó párjának felkutatására.

A pénzalapot arra fogják felhasználni, hogy átkutassák a bolíviai patakokat, folyókat, él-e ott nőstény Sehuencas-vízibéka, akárcsak ebihalként.

egyetlen bar greifswald

Helló, Rómeó vagyok Bolíviából! A zoológusok lázasan keresik Rómeó párját, hogy fennmaradhasson a fajForrás: progress. Ha addig nem találnak párt Rómeó számára, könnyen a Galápagos-szigeteken ben elpusztult Magányos George nevű óriásteknős sorsára juthat, hiszen vele kihalt az egész alfaj.

aa online

Bálint-napig 15 ezer dollárt akarnak gyűjteni a szakemberek, ezért létrehoztak egy profilt, videót mellékelve hozzá Rómeónak a társkereső honlapon. A Telmatobius yuracare fajnak Rómeó az egyetlen jelenleg ismert példányaForrás: Wikimedia Commons "Helló, Rómeó vagyok, egy Sehuencas-vízibéka Bolíviából" - mondja spanyol akcentusú, angol nyelvű bemutatkozásában a békahang. Magának való egyszerű fiú vagyok, aki szeret enni "Nagyon egyszerű fiú vagyok.

ismerkedés oldalak összehasonlítása

Magának való, szeretem az estéket otthon tölteni. Szeretek enni. Azért vagyok itt, hogy megtaláljam szerelmemet, ahogy ti is" - mondja a békahang.

Rómeóra béka társkereső éve bukkantak a szakemberek. Kapcsolódó cikk.

Randevú válogatott művész Társkereső oldal béka.