Búvárkodás társkereső. Páezustcsillag.hu - Quality - társkereső Budapest - 51 éves nő ()


Publikus klubtagok, akik vállalják a nyilvánosságot!

Extra ajándékokkal! Ki se lehet téged húzni a vízből, amikor nyaralni mész? Szeretnéd az idei nyaralásodon már közelebbről nézni a halakat, rákokat és csigákat?

búvárkodás társkereső

Érdekel hogyan tudsz mélyebbre merülni anélkül, hogy megfájdulna a füled? Szeretnéd tudni, hogyan lehetne még hosszabb ideig a víz alatt maradva megfigyelni az élőlényeket?

búvárkodás társkereső

Sokan úgy gondolják, hogy elég egy maszkot venniük és már mehetnek is merülni. Az igazság azonban az, hogy ha az alapokat és a megfelelő technikákat nem sajátítod el, akkor megfájdulhat és begyulladhat a füled a merülések során. Mi azt tanítjuk meg neked, hogy hogyan tudsz biztonságosan és fájdalommentesen, minél tovább a víz alatt maradva snorkelingezni, azaz szabadtüdősen merülni.

A félnapos képzés során megtudhatod: hogyan válassz a boltban felszerelést anélkül, hogy elpazarolnád a pénzed felesleges dolgokra, vagy nem megfelelő méretű maszkra és uszonyra. Az elméleti oktatáson átvesszük, milyen felszerelésekre van szükséged a szabadtüdős búvárkodáshoz. Búvárkodás társkereső és veszélyek kivédése Szintén átvesszük — és begyakoroljuk — hogy hogyan kíméld a füled a merülés során úgy, hogy ne fájjon és ne gyulladjon be.

Szintén átvesszük, mik a szabadtüdős merülés veszélyei, illetve azt is, hogy hogyan kerüld el ezeket.

Társkereső Kalauz – Szabadtüdős Búvárkodás Gyorstalpaló

Gyakorlati modul Légzőcső használata és légzéstechnikák Az elméleti modul után gyakorlati bemutató következik, aztán pedig rajtad a sor! Először a légzőcső használatát fogod a felszínen és a víz alatt elsajátítani, aztán a légzés különböző formáival ismerkedhetsz meg.

búvárkodás társkereső

Ezután a lemerülés és a kiegyenlítés különböző formáit gyakorolhatod. Végül pedig megismertetünk a különböző alap vészhelyzetek megelőzésével és kezelésével is.

Hányan leszünk?

I Found an iPhone X, iPhone 7+ and Wallet Underwater in the River! (River Treasure)

Azért, hogy mindenkire személyre szabottan tudjunk figyelni, egy alkalommal egy oktató max. Mivel két búvárkodás társkereső is jelen lesz a medencében, így egy alkalommal max. Mi van benne a Szabadtüdős Búvár Gyorstalpalóban?

  • Ha valaki, know
  • Engedélyezd az értesítéseket, hogy ne maradj le semmiről.
  • A búvárkodás különleges jellege miatt sok barátságot kovácsol össze, de akár szerelmek is szövődhetnek.

Csak a Szabadtüdős Búvár Gyorstalpaló jelentkezőinek: A Szabadtüdős Búvár Gyorstalpalóhoz jár egy ajándék búvár próbamerülés is, búvárkodás társkereső kipróbálhatod hogy milyen igazi légzőkészülékkel, palackkal merülni! A szabadtüdős gyakorlás alatt lehetőséged van egy búvároktató közvetlen segítségével biztonságban kipróbálni, milyen palackból lélegezni és a víz alatt lebegni.

Saját búvárfelszerelést kapsz, oktatónk végigkísér a medencében és megmutatja hogyan tudsz súlytalanul lebegni és 3D-ben mozogni a víz alatt. Társkereső Kalauz Ajándék!

búvárkodás társkereső

Idén a Társkereső Kalauz olvasóinak két bónusz ajándékkal kedveskedünk. Tehát te most 15 Ft helyett csak 12 Ft -ért juthatsz hozzá a képzéshez ha a búvárkodás társkereső időpontokban jelentkezel.

Voltál már házas? Hiszel a sorsban? Szoktál vasalni? Szoktál újévkor fogadalmat tenni? Könnyen dühbe gurulsz?

Idén csak 2 alakalommal tartunk képzést, délelőtti és délutáni órákban. A képzés időtartama 3 óra, ebből 1 óra elméleti képzés és 2 óra uszodai gyakorlás. Hol lesznek a képzések?

búvárkodás társkereső

A Szabadtüdős Búvár Gyorstalpalót Budapest egyik könnyen megközelíthető uszodájában tartjuk. A pontos helyszínt e-mail-en küldjük a jelentkezőknek.

búvárkodás társkereső