Egyetlen graz, Apartman | Hotel Gollner Graz


A fiatal, élettel teli városba rendkívül könnyű beleszeretni. Graz egyedülállóan gazdag kulturális és kulináris élettel büszkélkedhet, amelynek mindenki részese lehet: az óváros, amelyet az UNESCO a világörökségek közé választott és amely bátor építészeti megoldásaival számos meglepetést tartogat, zenével és életörömmel telve várja a látogatókat.

egyetlen graz

Az egykori kulturális főváros továbbra is mindent megtesz azért, hogy elnyerje a egyetlen graz tetszését és kulturális rendezvények egész sorát kínálja: a repertoár a egyetlen graz rendezett Diagonale Filmfesztiváltól kezdve a styriarte klasszikus zenei fesztiválon, a La Strada utcaművészeti és zenei egyetlen graz, valamint az operában és a színházban bemutatott előadásokon át egészen az olyan különleges múzeumokig terjed, mint a varázslatos Eggenberg kastély vagy a különc Művészetek Háza.

A modern Mura-sziget és a Művészetek Háza izgalmas kontrasztot alkot az olyan történelmi kincsekkel, mint a Festett Ház a Herrengasséban vagy az es évekből származó reneszánsz stílusú városháza. Grazban nagyon jól tudják, hogy a szerelemhez a gyomron át vezet az út, ezért is viseli a város büszkén az Ínyencfőváros címet: a különféle, kimagasló színvonalú gasztronómiai rendezvények garantáltan mosolyt csalnak minden Grazba látogató arcára.

Gravis - Élj Őszintén (vinyl)

Ausztria legizgalmasabb food fesztiváljára ellepik a várost az ínyencek és a gasztronómia szakértői. Szeptemberben hagyományosabb oldalát mutatja a város: az Aufsteirern kulturális eseményről nem hiányozhat a dirndl és a bőrnadrág.

egyetlen graz

A helyi termelők, borászok és éttermek pedig a régió specialitásait és finomságait kínálják a vendégeknek. A kulináris élvezetek, a régió legjobb borai és a könnyed, felszabadult légkör részben a környék már-már mediterrán klímájának köszönhető. A programnaptár fénypontja a minden év augusztusában megrendezésre kerülő Hosszú Asztal.

egyetlen graz

Itt 27 sztárszakács kényezteti a mintegy vendég ízlelőbimbóit. Akit első alkalommal még nem vett le a lábáról Graz, az a második alkalommal garantáltan beleszeret a városba.

Zene, művészet és kultúra Elevate

egyetlen graz