Egyetlen jocks


Ifjúsága[ szerkesztés ] Jock A bátyja Jason, munkát adott neki egy texasi olajmezőn, amikor már nagyobb volt. Amikor egyszer úton volt egy vonaton, találkozott Willard "Digger" "Tintás" Barnes -al, és hamar összebarátkoztak.

Munkába állt a Ferrarinál a Mercedes volt csúcsmérnöke Origo Egyetlen komoly igazolással erősítette a csapatot a Ferrari a os szezon előtt, a Mercedestől még végén elcsábított Jock Clearrel, aki a Pirelli hétfői gumitesztjén állt először munkába a maranellói istállónál.

Jock, a Tintás és Jason a legjobb barátok voltak, együtt járták az mezőket olaj után kutatva. A Tintásnak kiváló szimata volt az olajhoz, megérezte, hogy hol van az olaj a föld alatt, Jock pedig kiváló üzletember és ügyintéző volt.

  1. Index - Kultúr - 20 éves a Szarok a farmra
  2. Mérnöklegendával indíthatja útnak a Ferrari Mick Schumachert az F1-ben: a formula.

Később Jason elhagyta Texast és Alaszkába költözött, ahol feleségül vette Nancy Shaw-t, akivel két közös gyerekük született: Jack, és Jamie. A Tintás azonban soha nem tudta abbahagyni az ivást és Ellie látta, hogy soha nem fog már megváltozni, és nem való Diggernek a házasság.

társkereső kimenet oldal legjobban megfelel

Így aztán Ellie elhagyta Diggert egyetlen jocks kapcsolatba kezdett Jockkal, azonban Jock és Digger folytatták a közös munkájukat az olajüzletben még éveken át. Azonban amikor a Ewing 6-os mezőn olajat találtak, Jock a mezőt átíratta a saját nevére, azért, hogy megakadályozza, hogy Digger eligya vagy eljátssza az összes nyereséget.

Továbbra is veretlen Mourinhóval a Roma, főtáblára jutott a Tottenham a Konferencia-ligában - videó

Digger emiatt meggyűlölte Jock-ot és azt állította, hogy kifosztotta mindenéből. Ezzel a barátságuk és a közös üzleti kapcsolatuk is véget ért, és ez jelentette a Barnes-Ewing viszály kezdetét is. Házassága és gyermekei[ szerkesztés ] Ellie Southworth kétségbeesetten próbálta megmenteni a Southforki farmot, amely az as pénzügyi válság miatt a csőd szélén állt, de Jock eleinte vonakodott a házasságtól, annak ellenére hogy Ellie őt választotta Digger helyett, ugyanis már volt egy felesége, Amanda Lewis, akiről Ellinek nem volt tudomása.

ingyenes frissítések dobol gap férfi találkozik

Amanda idegösszeroppanást kapott, röviddel azután, hogy összeházasodtak, így Jock betette őt egy elmegyógyintézetbe. Az orvos azt mondta, hogy Amanda soha nem fog már meggyógyulni, és azt tanácsolta Jock-nak, hogy váljon el tőle, amit végül ban meg is tett.

Nem szarunk a farmra: a Dallas infografikákban Minden, amit valaha tudott a Dallasról, de már rég elfelejtette.

Jock törékeny és viharos kapcsolatban volt Ellie édesapjával, Aaron Southworth-szal és a bátyjával, Garrison Southworth-al, aki közeli barátja volt Digger Barnes-nak. Aaron és Garrison is gyűlölték az olajmágnásokat. A halálos ágyán Aaron befogadta a családba Jockot azzal, hogy neki ajándékozta a kedvenc fegyverét.

bordeaux meeting ügynökség francia találkozó nők a házasság

Jocknak és Ellie-nek három gyereke született: Jockey, Gary és Bobby. Jock a második világháborúban katonaként szolgált egy webhely vagy alkalmazás találkozó barátjával, Tom Mallory-val. Először egy holland küldetésen voltak, ahol mindketten megsebesültek.

Tartalomjegyzék

Később Angliába mentek, ahol egyetlen jocks kellett megvédeniük. Ezalatt ismerkedett meg Jock egy nővérrel, Margaret Hunter-el, aki Kansas-ből jött.

Egy ideig viszonyuk volt egymással, de aztán hirtelen véget is ért a kapcsolatuk, mivel Jockot átrendelték Franciaországba, Margaret pedig hazatért az Egyesült Államokba, ahol később férjhez ment a egyetlen jocks, Amos Krebbs-hez és egyetlen táncoktatás wienerneustadtba sokkal ezután született meg Jock törvénytelen fia, Ray Krebbs.

A háború után Jock visszatért Southforkba és bevallotta, Ellie-nek, hogy megcsalta. Ő megbocsátott neki és élték tovább az életüket. Mindez csak 20 évvel később derült ki, amikor is Amos Egyetlen jocks felbukkant Dallasban és felfedte hogy valójában Jock Ray édesapja.

Navigációs menü

Jock ezután befogadta Rayt a Ewing családba, és személyesen magyarázott el mindent a családjának. Ellie is elfogadta később a dolgot, és ezután mindig úgy tekintett Ray-re, mint a saját gyermekére. Ahogy az évek teltek, Jock a Ewing Olajtársaságot Texas egyik legerősebb független olajvállalatává építette fel, és ez nagyban hozzájárult a korábbi üzlettársa és barátja, Digger Barnes keserűségéhez és féltékenységéhez.

Jock ezen kívül farmerként is sikeres volt.

free szabad telek site keresse társkereső

Egyetlen jocks "átvette" a legidősebb fia, Jockey nevelését, kemény szeretetet mutatott felé, és a legravaszabb, legkönyörtelenebb olajvállalkozót faragta belőle. Jock erősen támaszkodott Jockeyra a Ewing Olajtársaság vezetésében, azonban megjegyezte, hogy Jockey kiváló az üzleti életben, de "azt nem tanítottam meg neki, mikor kell megállnia".

Jock nagyrészt teljesen figyelmen kívül hagyta a középső fiát, Garyt, mivel gyengének tartotta, és azt vallotta, hogy hiányzik belőle a Ewing mentalitás, mivel Gary elszaladt a felelősség elől, majd keményen inni kezdett, hogy csökkentse a feszültségét, mivel ekkor már tizenévesként apa és férj volt, és nem bírta elviselni Jockey zaklatását sem.

DENIZ - EGYETLEN [OFFICIAL TRAILER]

Jock mindig is elkényeztette a legkisebb fiát, Bobbyt. Bobbynak mindig is volt erkölcsi érzéke, és tudta, hogy Jockeyt zavarja, hogy az apjuknak ő a kedvenc fia.

Meghökkentő Leclerc mentális ereje a ferraris mentora szerint Beyond The Grid Szemernyi kétsége sincs afelől a ferraris beilleszkedését nagyban segítő Jock Clearnek afelől, hogy Charles Leclerc már megérett egy bajnoki küzdelemre. A monacói legfőbb erősségét is megnevezte.