Egyetlen liezen


Pyhrnbahn - Führerstandsmitfahrt von Liezen - Selzthal nach Linz Hbf.

A szállás egyetlen pozitívuma, melyet a hotel Üzemeltető teljesmértékben kihasznál, hogy a sípályák lábánál, csodálatos környezetben van. Sajnos más pozitívumot elmondani nem tudok róla.

egyetlen liezen

Az elmúlt években a hotelben semmilyen fejlesztés nem történt, a szobák állapota leromlott, személyzet létszáma lecsökkent. Svédasztalos reggeli kevés, szűk választékkal, ebédre a leves hétköznap nem volt, csupán hétvégén, a menüs vacsora egy átlagos felnőtt részére sem túl bőséges. Gyerekmenü nincsen.

Landgut Hotel Plannerhof

Napi takarítás nincsen, csak a szemetet gyűjtik össze. Ár-érték arány figyelembevételével semmiképp nem javasolt.

egyetlen liezen

Utazás előtti számos levélváltás ellenére a kért kiságy nem volt a szobába bekészítve. Leendő látogatónak mindenképp javasolt nem csupán a vendégek száma és kora szerint az árat kalkulálni, hanem a egyetlen liezen típusa szerint is az árát többször ellenőrizni, egyeztetni, véglegesíteni a foglaló megküldése előtt, hogy a helyszínen fellépő egyéb feláras extrák ne érjék meglepetésként.

Frühstückseier waren kalt, Matratzen durchgelegen.

egyetlen liezen

Aber die größte Frechheit war der Chef, der anstelle der ausgemachten 69 Euro auf einmal 77 verlangt. Ich kann dieses Haus leider nicht weiterempfehlen.

egyetlen liezen