Feleségem flörtöl


Kökény Attila nem tagadja, hogy olykor más nőkkel flörtöl Life.

külhoni társkereső kamerun süddeutsche zeitung hirdetések hirdetések

Ezt Kökény Attila felesége, Aranka is megérti, kapcsolatuk ugyanis 22 év után is szilárd. Már 22 éve kitart egymás mellett jóban rosszban Kökény Attila és kedvese. Voltak nehéz időszakok az életükben, mielőtt az énekest felfedezték volna a Megasztárban, komoly anyagi gondokkal küzdöttek.

christian társkereső szolgáltatás összehasonlítás aspergillus egy vagy többsejtű

Attila gyakran hosszú hónapokra kiment külföldre dolgozni, ami embert próbáló időszak volt, de ezt is túlélte a szerelmük. Sosem cserélném le egy 20 évesre!

vers megismerni egymást megismerjük egymást eszközök

Kökény Attila pikáns ajánlatokat is kap a rajongóktól. Fotó: Csudai Sándor - Origo Kökény Attila persze azért kap ajánlatokat a rajongóktól, de ezt mindketten a helyén kezelik. Ez a szakmámmal együtt jár, a bulikban 98 százalékban csak nőket látok, romantikus dalokat énekelek, elcsavarom a csajok fejét, muszáj flörtölni, kacérkodni velük, de a feleségem okos nő, megérti, és nincs köztünk nő találkozó kamerun emiatt.

Ráadásul az a lány a koncertemen a harmadik sorban nem is tudja, hogy én horkolok éjszaka, milyen velem együtt élni, és biztos vagyok benne, hogy nem kapnék tőle annyi szeretetet, mint Arankától. Tisztességtelen is lenne a részemről, ha ennyi idő után továbbállnék.

A feleségem flörtöl persze kiszámíthatatlan, de annyi mindent átvészeltünk már együtt, hogy úgy érzem, ez a kötelék megbonthatatlan.

erős nők társkereső nő keresés barátság