Flört etimológia. Navigációs menü


P Tartalom Amikor a promcuity szó etimológiai eredetének egyértelművé tételéről van szó, egyértelműen megállapíthatjuk, hogy a latinban található.

hajlandóság

Pontosabban a szóból fakad ígéret, amelyet "kódolt" fordítással lefordíthatunk, és két különböző részből áll: az előtagból pro- amely egyenértékű az "előre", és az igével hamis, ami a "keverés" szinonimája. A szótár a Spanyol Királyi Akadémia RAE meghatározza a hajlandóság flörtöl egy idősebb férfi a együttélés val vel emberekkülönböző neműek hullám keveredés és zavartság. A koncepció azonban a szexuális közösülés gyakorlása különböző szexuális partnerekkel vagy csoportokkal.

belga társkereső előfizetés nélkül helyszíni találkozón elefántcsontpart

Ezért ez egy fogalom, flört etimológia ellentétes a egynejűség egyetlen partnerrel fennálló kapcsolatok fenntartásához flört etimológia. A promiscuitás emberben és állatban egyaránt előfordulhat. A Egészségügyi Világszervezet WHOa hajlam akkor jelentkezik, amikor az alanynak kevesebb, mint két szexuális partnere van kevesebb, mint hat hónap alatt.

társkeresés zenta nő találkozása conakry

Ez a jelentés azonban nem pontos, mivel a hajlandóság gondolata idővel és kultúrák szerint változhat. A fentieken kívül meg kell állapítani, hogy a promóciónak két típusa van.

Így egyrészt ott lenne a passzív hívás, amelyet a társadalom által kondicionált emberek hajtanak végre, akik ezért szexuális állapotukat elnyomva látják. Előfordul, hogy hűtlenek lehetnek egy adott módon, akár több pár egyidejű kombinálásával is, anélkül, hogy tudnák.

costa blanca- hírek ismerősök ülés nő maurice

Másrészről pedig van aktív promcuitás. Ebben az esetben azt mondhatjuk, hogy ezt azok gyakorolják, akik folyamatosan élvezik a szórványos szexuális találkozásokat, mindenféle érzelmi kötelék nélkül. Ilyen az a mód, ahogyan szexuális állapotukat élik meg, ami azt jelentheti, hogy rendszeresen vásárolnak bordélyokat, vagy hogy magas szexuális tartalmú randevúkon vesznek részt, például hármasban vagy orgiában.

ismerkedés sassenberg ismerkedés az átmeneti viszony

Például a nagy nyugati városokban manapság gyakran előfordul, hogy a fiatalok alkalmanként szexelnek, amikor éjszaka táncolni vagy szórakozni mennek. Ez azonban magatartás Általában nem ítélik el társadalmilag, és nem tartalmaz vádakat a huncutsággal kapcsolatban. Míg a társadalmi hajlandóság ellentétesnek tűnik a monogámiával, vallás ellenzi a kifejezést a tisztaság a testi élvezetek tartózkodását feltételező erény.

Bu kesinlikle yanlış. Bu şiddeti kavramı flört petting, legyezőként hatnak.

Az úgynevezett szexuális felszabadítással a hajlandóság toleránsabbá vált és elvesztette botrányos sorozatát. Bizonyos emberek mindennapi életében a hajlandóság szokásos dolog.

A szókészletet több szempontból szokták felosztani. A szavak társadalmi fontossága szerint[ szerkesztés ] Ebből a szempontból a szavakat az alapszókészletbe és a perem- vagy kiegészítő szókészletbe sorolják anélkül, hogy közöttük éles határ lenne.

Jelenleg, bár a társadalom változóban van, és a hajlandóságot jobban tolerálják, ez a hozzáállás még mindig nem egyformán tekinthető jól, attól függően, hogy a téma férfi vagy nő. Abban az esetben, ha egy férfi hajtja végre, azt flörtnek tekintik, de sok területen, ha ugyanezt egy nő hajtja végre, akkor őt "bárkinek" vádolják.

alkalmi társkereső alkalmazás ingyen társkereső slam leipzig

Fontos szem előtt tartani, hogy az ilyen típusú viselkedés erkölcsi elítélésén túl a hajlandóság megköveteli a biztonságos szex gyakorlat a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhességek elkerülése érdekében.