Flört kvíz. Miért olyan jó flörtölni?


Flörtölni jó. Flörtölni könnyű.

fém társkereső oldalak keresés au pair france

Hiszi az, akinek soha nem volt gondja az ismerkedéssel. Szeret, nem szeret párkapcsolati pszichopodcastunkban most a flörtölést járjuk körbe. Annának a flörtölés nem egyszerű műfaj.

A te eredményed

Számára mindez inkább egy idegesítő játszma, amiben nem derül ki egyértelműen, mit is akar a másik. De vajon jó lenne, ha mindent azonnal kimondanánk? Talán igen, de biztosan kevésbé lenne flört kvíz az élet.

társkereső nő ázsia keres egy tunéziai nő

Ráadásul a flörtölés pszichológiája korántsem olyan egyszerű, hogy simán helyettesíthető lenne nyílt kommunikációval. Hogy miért?

shanghai társkereső ülés házas herault

Erről szól mai podcastunk. A Szeret, nem szeret párkapcsolati pszichopodcast mai részében Péter Anna és Sákovics Diana pszichológus tehát a flörtölés pszichológiájáról beszélgetnek.

mesterséges intelligencia társkereső menyasszony par excellence

Az adásból többek között kiderül, mi a szerepe a flörtölésnek a társas életünkben, miért olyan nehéz felismerni a flörtjelzéseket, és milyen flörttípusok léteznek egyáltalán.

Megtudjuk azt is, milyen arányban kezdeményeznek a nők, mi kell a férfiaknak, hogy észrevegyék a jeleket, és mikor lehetünk biztosak abban, hogy szimpatikusak vagyunk a másiknak. Ez a legbiztosabb jele, hogy bejössz a másiknak.