Flört értelmében. Flörtölési szabályok a félreértések elkerüléséhez


flört értelmében

A Szépség számomra az, amikor Erosz szárnyainak suhogását érzem a levegőben. Érosz, más néven Ámor az, aki pufók angyalkaként nyilával váratlanul szíven talál téged. Ez a megismerni más kultúrákat gyerekekkel nyílzápor lehet egy friss és új szerelem, de lehet az is, amikor az isteni Szépség és Harmónia nyilvánul meg egy szép részletben, egy látványban, egy illatban, egy zenében.

Népszerű idézetek

Az erotikus felfedezés, szerelembe esés, révület, és kontempláció nem kedveli a nyilvánosságot. Kicsit olyan, mint a kagyló kelyhébe zárt igazgyöngy. Rejtjük, féltjük, titkoljuk, óvjuk. Én is flört értelmében így vagyok ezzel.

Minden IS flört

Mostanra már jó néhány finomabb, vadabb, érzéki és erotikus felismerésem, tapasztalatom gyűlt össze alkímia műhelyemben. Egy ideje már látom, hogy ezek ott porosodnak a polcokon. Elhatároztam hát, hogy néhányat leveszek a polcról és leporolom, és szép sorjában megosztok néhányat Veled is. Ez az anyagom abból a szerelmes lelkesedésemből született, hogy életem minden pillanatát átlényegítsem az igazi női ragyogás fényével és nedves odaadásával.

Most tehát a vízzel való kicsit másfajta találkozásról mesélek.

Kiemelt értékelések

A Víz és én: egy flört, egy viszony, egy kapcsolat, egy szerelem. My story: Ha víz közelében vagyok, hamar jól leszek. Régebben hátfájós voltam, és ha úszni mentem, egy csapásra eltűnt a fájdalom.

flört értelmében

A víz számomra egy természetes gyógyító, regeneráló és tisztító közeg. A víz szexuális vonatkozása persze csak flört értelmében mutatta meg magát nekem. Amikor elárasztott az első spontán ejakulációm, még annyira meglepődtem, hogy ezután évekig nem is történt velem ilyesmi… Mint a nagykönyvben, véletlen balesetnek, vagy furcsaságnak gondoltam, és zavarodottan odébb is terelődtem az életemben ettől a különleges élménytől.

Flört értelmében, szívemben és ölemben is meg kellett érnem arra, hogy elfogadjam, értékeljem és éljem női természetem, szexualitásom áradó és áramló természetét. Szexualitásom vízszerűségét egyre több aspektusában fedezem fel. Régebben áradó és odaadó jellegét ismertem leginkább magamban.

MILLY JOHNSON. Nyári flört - PDF Free Download

Szerettem Holdként tükrözni a férfit, emelni a fénybe, látni, amit Ő látni akart. Ekkor még nem ismertem valódi természetem, vagy inkább sok-sok rejtett aspektusa volt, amit a Nőiség felfedezése, az Istennő-i természetem felkutatása hozott el.

Határátlépések, kilépések a szokásokból, és a társadalom karámjából. Egyre nedvesebb lettem, és zamatosabb, és lubickolósabb lett az életem is. Gyönyörben úszni… A Víz meet the class ezer féle.

Mai napig elérzékenyülök, amikor a tengerhez érkezem, amikor belelépek és alámerülök sós vízében.

Hagyománytörően a februári party is már egy más, különleges, szebb és jobb csomagot kínál Nektek. Első Valentin napi bulink alkalmával a szerelem buja angyalait, és a férfiszívek mágneseit, a hölgyeket helyeztük előtérbe a DJ pultban is. Most megmutatjuk, hogy a nők is keményen oda tudnak csapni, ha kell! Ida 14 éves kora óta foglalkozik a lemezlovasi tevékenységgel és a zenekészítéssel.

Olyan, mintha a tenger anya ringatna, mint egy visszatérés az ősi méhbe, lebegésbe, sötétségbe és könnyűségbe. Ez a víz társkereső farm minősége nekem.

HOL TALÁLSZ MEG MINKET?

Szeretői minősége a gyönyöröm nedvessége, jónim áradása. A szívem nyílása tovább és tovább, amikor összehúzódnék és bezáródnék. A bölcs asszony vízszerűsége bennem az érzelmeim megtisztítása, elfogadása, és flört értelmében kifejezése. Mindegyik mi vagyunk, minden aspektusát magunkban hordozzuk, a bennünk áramló vízszerűség értelmében is.

Szabad a flört munka közben is

Vágyom kitörni a megfelelések börtönéből, kifejezni és megélni önmagam és szexualitásom természetességét és vadságát, flört értelmében megtisztítani belső vizeim a mérgektől és ezeket a tiszta érzéseket spontán módon, könnyedén kifejezni. Vágyom ellazulni önmagam feminin ős tengerében, ringatózni és töltődni benne, visszatérni a kipihentség állapotába. Mindez én vagyok, a bennem feltörő, áradó, csordogáló, örvénylő, hullámzó vizek sokfélesége.

Lélekteljes szexualitásom nyílásában ez a benső víz, mint a hajnali harmat, finoman formálódik bennem… Keresem ezt az érzést, lényem, nőiségem harmatszerűségét magamban. Ártatlanságom és egyszerűségem nemes párlatát. Ön azonos egy-szerűségét. A Víz elemről: A víz elem hordozza magában az érzelmeink és szexualitásunk áramló kifejezését. Ha szívünk nyitva, akkor testünk flört értelmében nyílni fog. Ha a harc bennünk feloldódik a lélek nyugalmában, akkor testünket, vágyainkat is áthatja az életteli áramlás élménye.

A víz elem a feloldódás közege.

A főpolgármester napról napra egyre nevetségesebbé válik. Gyász "Sokan hordunk olyan sebeket magunkban, melyeket nem gyógyít az idő. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek. Drága halottunk hamvait augusztus án

Talán éppen az Átalakulásod kellős közepén tartasz. Egyszerre van jelen a mély vágyad a változásra, és a félelmeid is, amelyek akadályozzák a vágyaid testet öltését.

  • Barátok társkereső
  • Találkozz új emberekkel nürnberg

Lelked, Szíved tágulása és nyílása, és az Árnyék, a Fekete Opál fénye egyszerre táncolnak, együtt vannak jelen benned. A víz elemmel való kapcsolódás abban támogat, hogy az Árnyék lassan feloldódhasson a Lelked fényében, Szíved erejében. A víz a megadás legtisztább közege, ha engedjük magukat ellazultan és puhán feloldódni a hullámok simogatásában. Minél inkább összehúzódunk és kapálódzunk, annál több energiát adunk a két rész közötti harcnak, küzdelemnek, megnehezítjük, és elhúzzuk az átalakulási szakasz gyötrelmét.

A félelmek, az ellenállások, az Árnyékkal való harcban tartanak, a megadás, az ellazulás, a két résszel való intim tánc pedig kiszabadítanak az Árnyék szorításából, és végül a félelmek feloldódnak a Lélek és a Szív erejében. Csak képzelj magad elé most egy egyszerű képet: Az Édeni kertedben egy kristály tiszta, de kissé hűvös hegyi folyócskát pillantasz meg. Érzed, hogy szeretnél megmerítkezni ebben a vízben.

Ahogyan a hűvös vízbe csobbansz, érzed, hogy minden testrészed bezárulna, összehúzódna… De te azt választod, flört értelmében most másképpen lesz.

Valentin's Day Party @ Flört, Siófok

Veszel néhány mély levegőt, sóhajtasz, és megnyitod a mellkasod. Ellazítod az izmaid. A bezárulás helyett a kinyílást választod.

Lassan a nyakadig belemerülsz a folyó tiszta vizébe… Tested és lelked teljesen nyitva, érzed, ahogyan a víz hullámzása a sejtjeidben áramlik tovább, már nem is fázol, átjár a boldogság érzése. Minden, ami összehúzódásra késztetett tova tűnt, és feloldódott benned.

flört értelmében

Ebben a Szépség Rituáléban, belső vizeink hullámain utazva, ciklusunk ritmusában tágulva kapcsolódunk a női bölcsesség láncolatához. Flört értelmében a feltáruló jelenlét egy mélyről jövő magabiztossággal, szabadsággal ruház fel, amelynek lényege a női természetünkkel való határozott és gyengéd együtt áramlás. Bőrünk, és a pólusaink alatt megbújó sejtjeink szomjúhozzák a nedvességet. Szomjazzuk azt, hogy minden belső küzdelem közepette is önmagunk mellett legyünk, védelmezzük benső vágyainkat és szükségleteinket, és lehetővé tegyük a magunk számára azt, hogy totálisan el tudjunk lazulni, fel tudjunk oldódni női lényegünkben, szabadon és könnyedén tudjuk mozogni, áramlani, szeretni és teremteni.

Ha belül hidratáltak, nedvesek vagyunk, akkor nem száradunk ki a belső küzdelmek sivatagában.

Hasonló termékek

Érezzük hát most meg a női nedvesség, a női áramlás gyönyörteliségét! Amikor úszunk, áramlunk és táncolunk a bennünk zajló folyamatainkkal, akkor kisimulunk, bőrünk, kedvezmény rees egész életünk, szexualitásunk megtelik harmatos ragyogással.

Mindegy, hány évesek vagyunk, mert női természetünkkel való áramlásunk visszavezet gyermeki ártatlanságunkhoz és a bizalomhoz, ami a lélekben való tovább nyílásunk tápláló talaja.