Férfi chevalier


A Labophyto Milánótól 15 km-re, Pogliano Milanese városban található — az üzem ben elsőként kapta meg az Ecocert minősítést az organikus biosminkek gyártására.

tökéletes ember keresés

Mára a Labophyto Európa- sőt, világszinten is vezető szerepet tölt be a biosmink férfi chevalier két létesítményében több mint 45 minősített márka termékei készülnek. A Cosm'Etika France cég már a Labophyto megszületésénél is jelen férfi chevalier, és azóta is szoros barátságot ápol az üzem vezetőivel, kiemelten fontos partneri viszonyban állnak egymással.

Jesse már a ZAO kezdete előtt is segítségünkre volt, amikor olyan kínai partnereket kerestünk akik képesek a szükséges apróbb bambusz részeket legyártani nekünk.

ismerős fritzlar

Mivel nem találtak megfelelő gyártót, David és Jesse úgy döntött, hogy saját maguk fogják előállítani a bambusz csomagolást.

Jessevel közösen létrehoznak egy műhelyet, három alkalmazottal — a Sustainable Beauty Products International Ltd. Az egyszerűség kedvéért a géppark ingyenesen került átadásra az új cégen belül hozzájárulva a megfelelő ügyfél-beszállítói kapcsolatok kialakításához. A két férfi Christophe Chevalier-rel Group Archer közösen elhatározta, olyan céget alapítanak, amelynek küldetése: a fogyatékkal élő munkavállalók számára megfelelő szakmai környezettel rendelkező munkahelyek létrehozása.

női kedves single

A ZAO termékek gyártása, beleértve az újratölthető rendszert és a tasak csomagolást, sok kézi munkát igényel. A Fabrik Etik cég végzi el a ZAO termékek teljes összeállítását, valamint az összes címke digitális nyomtatását.

házas anya keresi a szerelmet