Fórum ismerősök


Figyelmeztetést adtak ki Vas megyére.

fórum ismerősök

Megyei II. A Nádasd egy ponttal távozott Rábatótfaluból, a Szentpéterfa pedig az első fordulóban elszenvedett veresége után javítani tudott a Bajánsenye ellenében.

Árokba csapódott egy autó a os főúton Szombathelynél Megyei I. Vége a zötyögésnek és a futóműgyilkosságnak: felújítják a Rumi út és a körgyűrű kereszteződését Felújítja a Magyar Közút a Rumi út és körgyűrű kereszteződését: a csomópontot a városba és onnét kifele tartva nehezen lehetett leküzdeni, mivel abban komoly nyomvályúkat hoztak létre a os főúton dübörgő kamionok.

fórum ismerősök

A hanyatló és hedonizmusba fulladó Nyugaton kevésbé ismert jelenséget most megszüntetik. A járvány óta kevesebben számíthatnak béren kívüli juttatásra A koronavírus-járvány sok munkaadó fórum ismerősök rendszerére is hatással volt, a dolgozók kisebb arányban részesülnek béren kívüli jutalomban, mint a járványhelyzet előtt; míg ben a munkavállalók 47 százaléka, ben már 56 százaléka nyilatkozta, hogy nem jár számára a fizetésen és a cafeterián felüli bónusz.

Budapest: ingyenessé tennék a tömegközlekedést a fiataloknak Ingyenes közösségi közlekedést javasolt a 14 éven aluliaknak Budapesten Karácsony Gergely.

fórum ismerősök

Merénylet történt a kabuli reptéren Az első beszámolók szerint legalább tizenhárman meghaltak a terrortámadásban. Csapadékos lesz a nyár utolsó hosszú hétvégéje Csapadékosabb, hűvösebb idő várható a nyár utolsó hétvégéjén.

fórum ismerősök

Néhol nagy mennyiségű eső is hullhat és többfelé fórum ismerősök Celsius-fok alatt maradnak a maximumok.