Grafikonok tudni


Kapcsolatfelvétel Interaktív grafikonok A grafikonrajzoló megadja az arany, az ezüst és a platina történeti grafikonját a beállításoknak megfelelően.

grafikonok tudni

A grafikon nagy szabadságfokkal alakítható, használata a következők szerint történhet: Grafikon gyorsgomb beállításai: Nemesfémként választható, hogy a grafikon az arany Goldaz ezüst Silver vagy a platina Platinum áradatait mutassa az egyéb beállításoknak megfelelően.

Időtávként lehetséges 10 perces 10m1 órás 1h6 órás 6h1 napos 1d1 hetes 1w1 havi 1m3 havi 1q1 éves 1y5 éves 5y grafikonok tudni, illetve 20 éves 20y időtartamot beállítani az aktuális időponttól visszafelé számítottan.

grafikonok tudni

A grafikon: A grafikon a beállítások hatására azonnal megváltozik, és mutatja az új feltételek szerinti ábrát. Az ábrázolt grafikon kettős.

A vízszintes tengelyen a meghatározott időtáv, a bal oldali függőleges tengelyen az nemesfém kilogramm ára, míg a jobb oldali függőleges tengelyen a nemesfém egy uncia ára kerül skálázásra. Tehát a grafikonról egyszerre olvasható le az adott nemesfém adott időpontban érvényes volt kilogramm ára és uncia ára.

grafikonok tudni

A grafikonon számszerűen is megjelenik a mindenkori aktuális kilogramm grafikonok tudni uncia ár. Kékkel, ha az előző közölt árhoz képest emelkedett, pirossal, ha éppen csökkent.

grafikonok tudni

A grafikonra húzva, majd mozgatva az egeret, egy hajszálkereszt vonal metszéspontja szalad végig a grafikonon, és az általa kijelölt időpont és az akkor érvényes áradatok jelennek meg a felugró ablakban. Aranypiac hírlevél Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

grafikonok tudni