Hét igazit,


Vár a JOY Beauty Club!

Róbert Katalin Az utunkat tilalmak szegélyezik. Egy távoli sziget elzártan élő népét különleges ajándékkal áldották meg az égiek: a tírek a Napésholdtól kapott társjegynek köszönhetően mindenki számára megtalálhatják az igazit. Milo mindig társra vágyott, de nem kaphatjaa meg. Rá más sors vár.

hét igazit

Amikor a mesterét szörnyű vádakkal perbe fogják, elindul Amikor a mesterét szörnyű vádakkal perbe fogják, elindul kideríteni az igazságot. Olyan titkokat fedez fel, melyek az egész nép életét megrengethetik.

hét igazit

Deniel álruhában érkezett a tírek szigetére, titkos küldetést teljesít, és válaszokat akar, de ehhez találnia kell egy olvasót. Amint megpillantja Milót, az élete egy csapásra megváltozik.

Vajon Milo az, aki megadhatja neki a válaszokat? Elina mindig tudta, hogy a tökéletes társa csak Kellán lehet, noha társjegyük alapján tilos házasodniuk.

Keresztes Ildikó Kiss Manyiról, Cserháti Zsuzsáról és a sztárságról

Aztán az olvasók döntése nyomán mindkettőjüknek el kell hagynia az otthonát, hogy valaki mással éljék le az életüket. De Elina nem képes kitépni a szívéből Kellánt.

Account Options

Miért vonzódik annyira a fiúhoz, ha ez a vágy bűnös? Lehet, hét igazit ezúttal az olvasók tévedtek? Hogyan ismerhető fel a lelki társunk? Tiltott vágy, titok és izgalom egy ragyogóan eredeti fantasy regényben.

Szabó Andrea Vajon látlak-e még?

Ismerj meg a világot, ahol léteznek valódi kötödések, ahol a szerelem nem kérdés, hanem hét igazit Harcolj a szerelemért! Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt! Budapest, VII.

hét igazit