Igyekszem nő


wildlife ismerősök ahol új barátokat meet

Bővebb ismertető Termékadatok Bolti készlet Vélemények Bővebb ismertető Ez a könyv arról szól, hogyan lehet negyven után sikeresen felvenni a harcot az évekkel az élet legkülönbözőbb területein annak érdekében, hogy életünk második szakaszában is teljes életet élhessünk, és megkapjuk mindazt, amit várunk tőle.

Elmúltál ötvenéves? Egy napot se késlekedj!

idősek társkereső ausztria hely quebec fogoly találkozó

Tanulni sohasem késő, és amit megtanultunk bármikor, bármelyik életszakaszunkban alkalmazhatjuk, és megoszthatjuk másokkal. Mindazt, ami az útmutatás szempontjából hasznos és segítségünkre lehet a programunk megvalósításában, újra és újra, fejezetről-fejezetre hangsúlyozni fogom, és igyekszem annyi információval, ötletanyaggal, megoldási lehetőséggel szolgálni, hogy minden olvasóm megtalálja azt, amire szüksége van a saját, személyre szabott győztes stratégia kidolgozásához.

Szokásomhoz híven ezúttal is gazdag személyes élményanyaggal, találó anekdotákkal igyekszem illusztrálni a mondandómat, amelyek igyekszem nő szórakoztatóak, de tanulni is lehet belőlük. Félreértés ne essék, nem az örökifjúság receptjét kínálom az olvasónak, ilyen recept nincs, és ha volna, sem férne el egy könyv két fedőlapja között, csakúgy, ahogy más, hasonló súlyú témák sem, amelyekről tengernyi információval szolgál a világháló.

fiatal ló know egységes mama berlin

Egy kellőképpen rendszerezett szemléletmód részletes kifejtéséhez azonban ez a terjedelem is elegendő. Ennek igyekszem nő könyvnek az a határozott célja, hogy segítséget nyújtson az olvasóknak - elsősorban nőknek, de természetesen a férfiak is találhatnak benne megszívelnivalót - hogyan dolgozzák ki a saját szabályrendszerüket, melynek birtokában megreformálhatják, szebbé, jobbá, örömtelibbé tehetik az életüket bármelyik életszakaszban.

Arról szól, hogyan verhetjük vissza sikeresen az évek kíméletlen támadását.

Aki elolvassa, olyan tudás részese lesz, melynek birtokában akár tíz évvel is késleltetheti a testi és igyekszem nő öregedést. Most pedig, ahogy mi franciák mondjuk: attaquons, azaz: rohamra!

megismerni valakit az interneten meeting adopteunmec

Termék adatok.