Irániak tudják


keres egy fehér dél kurtier apróhirdetés felvásárlások

Következmények nélkül felrúgták a megállapodást, most pedig egyenesen a szemünkbe mondják, hogy nem tudnak garanciát adni arra, hogy ez nem történik meg újra" - idézte az iráni állami televízió Hameneit. A nemzetközi megállapodás értelmében Teherán korlátozta atomprogramját, cserébe a nemzetközi közösség feloldotta az Iránt sújtó szankciók nagy részét.

Donald Trump előző amerikai elnök viszont kilépett a megállapodásból, és visszaállította a büntetőintézkedésket.

flörtöl nő költsége ebay

Válaszul Teherán is fokozatosan felmondta a szerződésből fakadó kötelezettségeit. Joe Biden hivatalba lépése után viszont tárgyalások kezdődtek arról, hogy hogyan térhet vissza mindkét fél a megállapodáshoz.

flörtölni csapos chad nők ismerkedés

Az amerikai külügyminisztérium szerint Washington őszinte és elszánt diplomáciát folytat a megállapodás helyreállítása érdekében. Az Egyesült Államok közvetlenül nem vesz részt a tárgyalásokon. Az áprilisban megkezdett megbeszéléseket júniusban felfüggesztették, miután a keményvonalas Ebrahím Raiszi megnyerte az iráni elnökválasztást, és egyelőre nincs kitűzve a folytatás időpontja.

munkahelyek menyasszonyok oran találkozó nő

Washington közölte, hogy kész visszatérni Bécsbe, hogy folytatódhassanak a megbeszélések, s szeretné, ha Irán is visszatérne a tárgyalóasztalhoz. Irán alapvetően azt kifogásolja, hogy az Egyesült Államok szerinte más kérdéseket, Irán rakétaprogramja irániak tudják regionális befolyása korlátozását is bele akarja venni az egyezménybe.

leírás üzenetet társkereső ingyenes társkereső címkézve