Ismerkedés faz, Ajánlatkérés


Ismerkedés a Világegyetemmel - 5. Nyári csillagképek, 1. A Hattyú

Amennyiben nem válaszolsz a 2 kérdésre, nincs profilképed és nincs nyilvános képed sem, 20 év alatt vagy, akkor sajnos nem tudjuk elfogadni a ismerkedés faz Ha meghívsz valakit a csoportba, légy olyan 2 Légy kedves és udvarias! Mindannyiunk közös feladata, hogy befogadó környezetet teremtsünk. Az egészséges vita természetes, de bánj és beszélj mindenkivel tisztelettel.

nő keres férfit philippeville félelem társkereső

A csoporthoz való csatlakozás feltétele a kölcsönös bizalom, de a beszélgetések érzékeny és privát témákat is felölelhetnek. A csoportban megosztott tartalmakat tilos kivinni a csoportból.

Társkereső Kisújszállás 30 napja tag Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Társkereső Kisújszállás 40 napja tag Nehezen szántam rá magam erre a társkeresős közösségi játékra, de szeretnék minden adódó lehetőséggel próbálkozni, hogy az emberemre találjak. Kicsit visszavet az a tény, hogy látom, van, aki hosszú évek óta itt van regisztrációban és még most sem ért oda, ahová a kezdetkor elindult.

Privát beszélgetést bármilyen formában, közzétenni tilos! Kerüld a a trágár beszédet, a politikai és vallási témákat, mert vitára adhat okot és törölni fogjuk! Továbbá mások faji vagy vallási hovatartozására, kultúrájára, nemi irányultságára, nemére vagy személyére vonatkozó, lealacsonyító hozzászólások használata sem megengedett.

top potenciális találkozó helyén vagy találkozik férfiak genfben

A csoportban nem reklámozhatsz más csoportokat, termékeket, szolgáltatásokat, vannak arra megfelelő csoportok. Ha szeretnél hirdetni a csoportban, vedd fel a kapcsolatot, az adminokkal!

nz ember találkozik egyedülálló nők freudenstadt