Ismerkedés kazahsztán. Match keresése! Karaganda, Kazahsztán


'+Ajanlataink[x].megnev+'

Utazás: menetrend szerinti közvetlen repülőjárattal Budapestről Nur-Sultanon át Almatiba. Szállás: szállodákban, illetve vidéken vendégházakban.

ismerkedés kazahsztán elittárs kapcsolat

Helyi utazás: bérelt autóval, a városokban helyi közösségi közlekedési eszközökkel. Fontos: Bár a helybeliek nem szeretik az oroszokat, szinte mindenki beszél oroszul. Kazahsztán európai értelemben is fejlett, civilizált ország, különösen a nagyvárosok.

Jogi nyilatkozat

Teljes körű a közbiztonság, elképesztő a tisztaság, az emberek pedig nyitottak, ismerkedés kazahsztán. A természeti értékek érintetlenek, európai szemmel óriási méretűek akár a sztyeppe, akár a hegyvidékek. Az orosz és az angol nyelv mellett tökéletesen működik a kézzel-lábbal mutogatós kommunikáció is. Tisztában vannak azzal, hogy távoli rokonaik vagyunk.

Bár muszlim vallásúak, látható módon nem gyakorolják a vallásukat, az utcán nem találkozunk ennek a jeleivel. A program a helyi jellegzetességekre épül, így igyekszünk minél inkább a helyiekkel is kapcsolatba kerülni.

Délután indulás Nur-Sultanba a Wizzair menetrend szerinti járatával. Érkezés helyi idő szerint kor. Átszállás ismerkedés kazahsztán járatra, érkezés Almatiba az éjszakai órákban.

Match keresése! Temirtau, Kazahsztán

Séta Almatiban, Kazahsztán legnagyobb városában, a korábbi fővárosában. Ismerkedés Kazahsztánnal, a széles sugárutakkal, a színvonalas szolgáltatásokkal és a város egyéb apró csodáival.

Látogatás Közép-Ázsia legnagyobb egyetemén, az al-Farabi Kazah Nemzeti Egyetemen; séta a parkban, séta Közép-Ázsia legnagyobb könyvtárában, a Kazahsztán történetét bemutató kiállítás megtekintése.

Délután látogatás a város egyik fő attrakciójánál, a Zelenij Bazar-ban, a város legnagyobb piacán.

ismerkedés kazahsztán találkozó az olasz nők

Egy mecset megtekintése. Bérelt autóval indulás a vidék felfedezésére. Kapcsagáj városa és az első benyomások a sztyeppék vidékéről.

A napokban kazah egészségturisztikai szakemberek ismerkedtek Miskolccal. Az utazásszervezők, turisztikai ügynökségek és utazási irodák igazgatói, vezető munkatársai Kazahsztán minden régióját képviselték, többségük az ország legnagyobb városából, Almatiból érkezett.

Látogatás a kazahok Balatonjánál, a Kapcsagaj-víztározó partján. Délután továbbutazás az Altyn Emel Nemzeti Parkba. Ez már a száraz puszták, a félsivatagi és ismerkedés kazahsztán formák vidéke.

Kazahsztán, a végtelen sztyeppék országa

Könnyű túra a zenélő kövek vidékén a szél által keltett mozgástól finoman zenélnek az apró kőzetek és homokszemcsék. Délelőtt a nemzeti park további csodáinak felfedezése. Délután látogatás a Dzsungáriai Alatau hegyvidékén, a kínai határ közelében a tökéletesen sík pusztából hirtelen kiemelkedő méter feletti hegyvidéken. Utazás az ujgur nemzetiség földjén. Látogatás egy csodatévő energiaparkban, a Sarin-folyó mentén. Túra a Sarin-kanyon Nemzeti Parkban.

Szálloda leírás

A Kastélyok völgye megtekintése. A kanyon különböző nehézségű útvonalakat is kínál. Látogatás egy jurta-parkban.

ismerkedés kazahsztán gazdag társkereső

A Tiensan északi oldalán található Kolsai-tavak megtekintése, utazás a méteres csúcsokkal tagolt Ilintúli-Alatau vidékén, ahol előttünk terül el észak felé a végtelen sztyeppe. Látogatás Kirgizisztánban. A térség egyik legnagyobb tava, az Isszik-Kul megtekintése, strandolás a Tiensan vonulatai között.

A tó a tengerszint felett méteres magasságban helyezkedik el, területe tízszerese a Balatonénak. Újra Kazahsztánban.

Vélemények

Utazás a sztyeppék vidékén, az marokkói nők társkereső legnagyobb falujába, a 26 ezer lakosú Shelekbe. Túrázás az Almati feletti hegyvidéken. A Big Almaty Lake megtekintése. Búcsúlátogatás Almatiban.

Különleges körutazás Kazahsztánban, az ország természeti és kulturális kincseinek felkutatásával.

Kok Tobe-hegy, a város szórakozónegyede, pazar kilátással, sétálóutcák, kávéházak, metrózás, látogatás Shymbulak-ban, a es Ázsiai Téli Játékok helyszínén, sípálya-látogatással.

A kora reggeli órákban indulás belföldi ismerkedés kazahsztán Nur-Sultanba. Séta a városban, amelyet méltán lehet Kis-Dubai-nak is nevezni. A fentieket mindenki magának intézi repjegyilletve közösen egyénileg helyben fizetjük szállás, étkezés, utazás. Az egyedüli fix és előre fizetendő költség a túravezetői díj, amely Így összesen várhatóan ezer Forinttal lehet számolni, minden költséggel együtt. Jelenleg egy túrát hirdettünk meg, ennek időpontja egyeztetés alatt, előreláthatólag október első felében kerül sor rá.

Kazahsztán, a sztyeppén túl

Amennyiben az érdeklődők ennél korábbi időpontot szeretnének, akkor ennek megfelelően hozzuk tető alá a programot. Az utazás nem utazási iroda által szervezett program. Az egyes programelemeket együttesen valósítjuk meg, meghagyva annak lehetőségét, hogy közösen elhatározva esetleg módosítsunk is a programon bármikor.

Helyismerettel rendelkező, szakképzett geográfus túravezető utazik a csoporttal. Kazahsztánban rendelkezünk a megfelelő helyi személyes kapcsolatokkal is turisztikai szervezetek, kutató intézetek, oktatási intézmények, nemzeti parkok, szálláshelyek stb.

ismerkedés kazahsztán igyekszem a munka, mint szobalány

Az utazás egyetlen előzetes költsége a túravezető díj. Szakmai tapasztalatunk, helyismeretünk és hozzáállásunk a garancia arra, hogy a résztvevők valódi, egyedülálló élményben részesüljenek ezen a varázslatos tájon.

Regisztráció Leírás A selyemút mesés városai csodálattal vegyes egzotikumként élnek fantáziánkban: távoli, ősi vidékek, ódon történelemmel és csodás kultúrával, színes és lenyűgöző építészettel Utazásunk Belső-Ázsia három lenyűgöző kultúrájával és építészeti emlékeivel hívogató országába vezeti a világlátás szerelmeseit. Asztana — Almati, Almati — Taskent és Mari — Asgabat útvonalon repülővel, a körutazáson szuperexpresszel és autóbusszal. Ellátás: félpanzió 2.

Hozd mozgásba a képeket!