Ismerősök az, Ismerősök keresése és meghívása - Android - Google Duo Súgó


Nyissa meg az Apple Music alkalmazást.

egységes és partner lorch

Koppintson a Hallgatás most elemre. A Hallgatás most képernyő jobb felső sarkában: iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén koppintson a fotó ikonra.

Ismeretlen ismerősök

Androidos készüléken koppintson a Továbbiak gombramajd a Fiók elemre. A képernyőn megjelenő instrukciókat követve többek között létrehozhat egy felhasználónevet, megkeresheti és elkezdheti követni ismerőseit, és megoszthat lejátszási listákat. Koppintson a Kész elemre.

  • Ismerősök mondták el, hogy milyenek az influenszerek, ha nincsenek filterek Fotó: Shutterstock Napjaink onnline bálványai a sok követővel rendelkező youtuberek, az Instagram-modellek, a tiktokkerek és még megannyi, socialmédia-platformon nyomuló arc.
  • Megosztom A barátnőjével utazott az M7-es busztragédia kilencedik áldozata, a nő még a helyszínen meghalt Egy hétig küzdöttek az orvosok a szabadbattyáni buszbaleset legsúlyosabb sérültjének életéért, de a fiatal férfi végül belehalt a sérüléseibe, ő a kilencedik halálos áldozat.

Megosztott tartalmak kezelése Kiválaszthatja, hogy megosztja-e a hallgatott szerelem olaszország találkozó helyén a profil követőivel.

A profilképe és a felhasználóneve akkor is látható lesz a Keresésben, ha magánjellegűvé tette a hallgatási előzményeit és a lejátszási listáit.

Tú ert fyribils forðað/ur

Ha teljes mértékben törölni szeretné magát, törölje Apple Music-profilját. Saját profil megtekintése Nyissa meg az Apple Music alkalmazást.

helyszíni találkozón a legsúlyosabb

A Hallgatás most lap jobb felső sarkában koppintson a fotó ikonra vagy a fotójára. A képernyő tetején koppintson a [saját név] Profil megtekintése elemre.

Lejátszási listák megosztása vagy elrejtése A profil tetején koppintson a Szerkesztés elemre. Válassza ki a lejátszási listákat, amelyeket meg szeretne osztani a profilján és a Keresés funkcióban, illetve szüntesse ismerősök az azoknak a lejátszási listáknak a kijelölését, amelyeket el kíván rejteni.

Mielőtt elkezdené

Az Ön által hallgatott zenék elrejtése Ha el kíván rejteni valamit, amit hallgat, lépjen a profiljára, érintse meg és tartsa megérintve az albumot vagy a lejátszási listát, majd koppintson az Elrejtés a profilból elemre.

Az Ön ismerősök az hallgatott összes zene elrejtéséhez: A profil tetején koppintson a Szerkesztés elemre. Görgessen a képernyő aljára, majd kövesse a készülékéhez tartozó lépéseket: iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken kapcsolja ki a Hallgatás most funkciót. Androidos készüléken koppintson a További adatvédelmi beállítások elemre, majd kapcsolja ki a Hallgatás most funkciót.

Értékelés:

Profil törlése A profil tetején koppintson a Szerkesztés elemre. Görgessen a képernyő aljára, majd koppintson a Profil törlése elemre.

Ha törli a profilját, a felhasználói azonosító és a zenehallgatási előzmények egyaránt törlődnek az Apple Musicból, viszont az Apple Music-előfizetésre nincs hatással a művelet.

Ismerős Arcok - Az andocsi Máriához

Ha megosztott egy lejátszási listát az egyik ismerősével, és ő mentette a készülékére, akkor eltűnik a lejátszási lista. A könyvtár és a lejátszási listák nem módosulnak.

Ismerős nevének módosítása

Ismerősök keresése és követése Íme néhány módszer, amellyel barátokat találhat, akiket aztán követhet: Barátok követése: a profil alján koppintson a További barátok követése elemre, majd az adott személy melletti Követés elemre. Keresés az Apple Music alkalmazásban: lépjen a Keresés funkcióra, írja be a barátja nevét, koppintson a nevére a keresési eredmények között, majd koppintson a profil tetején található Követés gombra.

egyetlen nő gyermeket akartak

Ha valaki felkéri arra, hogy követhesse, akkor a profil tetején fogadhatja vagy utasíthatja el a kérést. A gyerekek Családi megosztás részét képező fiókjaival ismerősök az lehet zenéket megosztani. Az ismerősök által hallgatott zenék megtekintése A barátai által megosztott zenék megtekintéséhez és lejátszásához lépjen a Hallgatás most lapra, majd görgessen le a Barátok által hallgatott zenék részhez.

  • Rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát.
  • És amikor elindul, azt fogja válaszolni körülbelül így: 1.

Ha meg szeretné tekinteni egyik ismerősének profilját, lépjen a profilra, majd koppintson a fényképére a Követők vagy a Követés szakaszban. Itt megtekintheti az általuk megosztott lejátszási listákat, és hogy mit hallgatnak. Felhasználók követésének leállítása és felhasználók blokkolása Lépjen a profiljára.

Hasznos volt az információ?

A Követés vagy a Követők szakaszban koppintson egy személyre a profiljának a megnyitásához. A profilja jobb oldalán koppintson a Továbbiak gombra. A személy követésének leállításához koppintson a Követés megszakítása elemre. Ha nem szeretné, hogy a személy lássa a profilját, koppintson a Blokkolás elemre.

A blokkolt személyek nem látják a zenéit és nem tudják megtalálni a profilját az Apple Music alkalmazásban.

Ismeretlen ismerősök — az M3 alkotásai

Probléma bejelentése Ha sértő tartalmat talált egy felhasználói profilon vagy egy felhasználó által létrehozott lejátszási listában, bejelentést tehet róla az Apple-nek, és mi kivizsgáljuk az ügyet. Bármely olyan tartalommal kapcsolatban bejelentheti az aggályát, amit egy Apple Music-felhasználó töltött fel vagy osztott meg. A következőkről tehet bejelentést:.

lengyel nő találkozó házasság