Ismerősök chemnitz. NDK-s magyarok | Chemnitz-i magyarok találkozója november 8.


ismerősök chemnitz találkozó nő tunéziában

Chemnitz-i magyarok találkozója A Chemnitz-i régi nevén Karl Marx Stadt magyarok találkozót szerveznek november 8-án. A tavalyi hasonló találkozójukon an vettek részt, az idei is hasonlóan nagyszabásúnak ígérkezik.

A mi közösségünk képviseletében Kenesei László vett részt a rendezvényen,az alábbi üdvözlő üzenetet vitte magával.

ismerősök chemnitz az ember keresi nő szöveget

Innen is üdvözöljük a kinti találkozó résztvevőit! Kedves kint élő honfitársaink!

A városi villamoshálózat kialakulása

Német barátaink! Az es államközi egyezménnyel az egykori NDK-ban dolgozott magyarok itthonról sok szeretettel köszöntik az egykori Karl-Marx-Stadt-ban és környékén élő régi társakat és a találkozótok minden résztvevőjét.

  • Egyedülálló nők garmisch
  • Chemnitzi modell – sikertörténet vasúttal és villamossal | VEKE
  • Chemnitzi modell — sikertörténet vasúttal és villamossal By VEKE Chemnitz — sokaknak még Karl-Marx-Stadtként is ismerős lehet — a németországi Szászország tartomány egyik városa, ma közel lakosa van.
  • Autóbérlés Chemnitz | Olcsó Autókölcsönzés Chemnitz | Holiday Cars
  • Találkozz új emberekkel az interneten keresztül

Gratulálunk ehhez a nagyszerű rendezvényhez, kívánjuk, hogy érezzétek jól magatokat itt, találják meg egymást a régi ismerősök. Egy közös ponton találkozott az életünk.

TU Chemnitz - Campus-Rundgang Reichenhainer Straße

A 'es években tucatnyi Karl-Marx-Stadt-i gyárban voltunk évekig egymás munkatársai, barátai. A szerződés lejártával mi hazajöttünk Magyarországra, az évek során szétszóródtunk az országban.

Kenesei László beszámolója a helyszínről.

Tavaly ősz óta azonban a XXI. Már több mint ezer régi NDK-s jelentkezett be ebbe az újonnan létrejött közösségbe, köztük közel százan a Ti régi társaitok, akik annak idején ebben a ismerősök chemnitz dolgoztak. Szeretettel hívunk és várunk benneteket is ebbe a virtuális közösségbe, látogassatok meg minket a www.

Gyertek el ti is Balatonlellére, találkozzunk újra annyi év után - érezzük újra a régi idők hangulatát!

ismerősök chemnitz egyetlen hölgy johannesburgban

Hívunk, várunk Benneteket is szeretettel! A NDK-s magyarok virtuális közössége nevében: az ndk. Ezt az goethe és schiller tudni Laci sajnos a helyszínen nem ismerősök chemnitz felolvasni, a rendezvény szervezője tett neki ígéretet, hogy ismertté teszi azt a kintiek között.