Ismert társkereső


A munka és a mindennapi teendők mellett sokaknak nincs ideje, kedve, lehetősége vagy energiája olyan helyekre járni, ahol ismerkedhetne, a járvány pedig még jobban megnehezítette a helyzetet.

fogorvos know chat ismerkedés nő

Éppen ezért használják egyre többen a társkeresőket, melyeknek, bár vannak hátulütői, kényelmesebb, egyszerűbb alternatívának bizonyulnak a pártaláláshoz. A legismertebb applikáció kétségkívül a Tinder, de ezen kívül is van számos hasznos oldal és alkalmazás, melyek népszerűek itthon.

Kérdezősködtünk a környezetünkben, és utánajártunk az interneten, hogy mik a legkedveltebb randiappok és honlapok: sorra vesszük őket.

fizetett oz társkereső xenia társkereső iroda moszkvában

Badoo A Badoo a világ egyik legnépszerűbb társkeresője, jelenleg közel millió felhasználóval rendelkezik a világ minden tájáról, és itthon is sokan használják. Valójában ez egy közösségi oldal, amely applikáció formájában és weben egyaránt megtalálható.

Zenefüggő társkeresők

Ismerkedésre, barátkozásra, lazább és komolyabb kapcsolatok kialakítására is lehetőséget ad. Kereshetsz embereket a közeledben, használhatod a chatet, megtekintheted és értékelheted mások képeit, küldhetsz mosolyt, ha kezdeményezni szeretnél.

thumper társkereső app helyszíni találkozó egyetlen gazdálkodó

Kiválaszthatod, ki tetszik, és ki nem: előbbi esetben a szívre, utóbbiban az X-re ismert társkereső kattintani a fotóján. A Badoo a Tindernél kicsit bonyolultabb, de sokoldalúbb is.

Társkereső oldal indult az egyenruhások kedvelőinek Origo

Ide kattintva még több információt kaphatsz róla. Kifejezetten a tartós kapcsolatra vágyókat célozza meg, a prémiumtagok kétharmada pedig felsőfokú végzettséggel rendelkezik.

flört testbeszéd férfi szabad lo st találkozó

A regisztráció szintén lassabb, ugyanis az alapadatok kitöltése mellett egy kérdésből álló személyiségtesztet kell kitölteni, majd megadni az ideális partner iránti elvárásokat.

Ezután a társkereső a preferenciák alapján napi jelöltet ajánl az embereknek.

A kissé korlátozott alapszolgáltatások ingyenesek, ám néhány funkció, például a korlátlan kommunikáció csak a ismert társkereső prémiumtagsággal vehető igénybe. Az Elittársról ide kattintva tájékozódhatsz bővebben.

Sanyi37 éves Társkereső Baja Sanyi vagyok, 37 éves, lakhelyem Baja.