Kedves rheinland, Kategóriák


Tekintélyesre duzzadt taglétszámunk felkeltette az illetékesek figyelmét, úgyhogy néhány dolgon változtatnunk kell. Ez elsősorban a termékmegjelenítést, a reklámot érinti, kedves rheinland gazdasági tevékenységnek minősül, s mint ilyen, adóköteles.

kedves rheinland spam társkereső miért

Ez bennünket érintően azt jelenti, hogy a jövőben azokat a posztokat, amelyekkel a megosztó gazdasági hasznot realizál vagy remél, csak engedéllyel, bizonyos díjazás fejében lehet megosztani. Ez érinti azokat a magánszemélyeket is, akik olyan szolgáltatásukat promotálják a csoportban, amelyért ők maguk pénzt kérnek másoktól.

Azok tehát, akik ilyen posztot, megosztást szeretnének elhelyezni a csoportban, privát üzenetben kedves rheinland meg engem Kovács Tamásés tájékoztatom őket az unalmas részletekről.

kedves rheinland személyes know bewerbung

Az engedély nélkül megosztott üzleti jellegű posztokat töröljük, a gazdasági tevékenységeket végző személyek esetében bekapcsoljuk a "bejegyzések jóváhagyása" funkciót, tehát posztjaik csak engedéllyel kerülhetnek megosztásra. Mivel ez a változás bennünket is váratlanul ért, eltart egy ideig, amig rutint szerzünk az ügyek intézése terén, előfordulhat, hogy néhány üzleti tevékenység alá eső poszt elkerüli majd a figyelmünket, de azt ígérhetem, hogy visszamenőlegesen egyetlen posztot, megosztást sem törlünk.

kedves rheinland árkülönbséget dátumokat

Kérem mindenki megértését, akit érint. A tagság többsége ebből alig vesz majd észre valamit, ők továbbra is szabadon megoszthatnak mindent, ami nem ütközik egyébként is a szabályzatunkba. Célunk továbbra is, hogy a csoport az óvodai élet minden szegmensét felölelve teret adjon pedagógusoknak, szülőknek, hogy megbeszéljék gondjaikat, megosszák sikereiket, örömeiket.

kedves rheinland meet kasus

A további hasznos időtöltést és jó szórakozást! Erika és Tamás.

kedves rheinland legjobb ismerkedés sider danmark