Ő keres turisztika


A kulturális turizmus kereslete A kulturális turizmusnak az 1.

ő keres turisztika hogyan felel meg, nem házas

Az egyén iskolázottsága, műveltsége egyúttal azt is befolyásolja, hogy mennyire tudja turistaként értékelni a felkeresett vonzerőket: ahol az alapos történelmi ismeretekkel rendelkező látogatónak megelevenedik az antik Róma, ott a kevésbé tájékozott vendég előbb-utóbb belefárad a romok látványába. Természetesen az eltérő kulturális háttér szintén befolyásolja a kultúra egyes elemeinek a turisták által való észlelését: az indiai táncjátékok például a be nem avatott európai nézők számára a szükséges háttérismeretek hiányában csak korlátozottan élvezhetők Egy másik lehetséges megközelítés a kereslet elemzése során annak vizsgálata, hogy a kulturális turizmus milyen szerepet játszik az utazási döntésben és a kulturális élmény milyen mélységű.

ő keres turisztika legjobb ingyenes társkereső portálok

Európában a kultúra a turisztikai mobilitás egyik legjelentősebb motivációja. Bár a kulturális turizmusban részt vevő utazók heterogén jellemzőkkel rendelkeznek, általánosságban elmondható, hogy a kulturális turisták viszonylag magasan iskolázottak, az átlagot meghaladó jövedelemmel rendelkeznek, és az átlagosnál kissé magasabb körükben a nők aránya.

ő keres turisztika arab társkereső regisztráció nélkül

Életkorukat tekintve egyaránt megtaláljuk köztük a fiatalabb és az idősebb generációkat, megfigyelhető azonban némi eltérés a különböző korú látogatók érdeklődési körét tekintve: az idősebbek jobban érdeklődnek a kulturális örökségattrakciók iránt, a fiatalabbakat pedig jobban vonzzák a rendezvények és a ő keres turisztika kultúra.

Viszonylag magas azon kulturális turisták aránya, akiknek a foglalkozása kapcsolódik a kulturális szférához.

ő keres turisztika algéria asszony társkereső