Kislemez amstetten


európai nő találkozik a házasság

Előbb a győri Révai Miklós Gimnázium tanulója volt, [2] majd 17 évesen elköltözött Budapestre és ben a Madách Imre Gimnáziumban érettségizett.

Ezt követően egy évet töltött a Győri Nemzeti Színházbanahol rábízták a Kölyök szerepét A padlás című musicalben.

wyde helyszíni találkozón

Horvai István és Máté Gábor osztályába járt. Már a Vígszínházban töltött gyakorlata során főszerepet kapott, ő alakította Dorothy-t az Óz, a csodák csodája című előadásban.

Még ebben az évben szerződtették Bécsbea Mozart! Turnézott az Abba Tribute és Rockin' című zenés előadásokkal, majd szintén Bécsben játszott a Moby Dick című produkcióban.

magabiztos férfi flörtölni

A Budapesti Operettszínház társulatával Ausztriában, Németországban és Svájcban turnézik óta, ahol a Szépség és a Szörnyeteg című musicalt adják elő. Magyarországon is játszik a Madách Színház és az Operettszínház darabjaiban. Ugyanebben az évadban mutatták be Webber József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalét, amiben a Narrátor szerepét alakította.

olcsó flört edzés

Szintén a címszerepet alakította a Marie Antoinette magyarországi kislemez amstetten ban az Operettszínház ban. Még ebben az évben, Houdini- a varázslatos musical bemutatásakor, a híres bűvész feleségét, Besst alakította.

egyetlen táncoktatás bergisch gladbach