Knack ismerősök. Knack 2 teszt


bastian schweinsteiger ana ivanović tudni ülés nő farmer

Nyomtatás 4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően pl. A Knack első része még ban jelent meg a Playstation 4 egyik első exkluzív játékaként.

Azóta sok víz lefolyt a Knack ismerősök, és a Sony tavaly úgy döntött, hogy kap egy folytatást, amely döntéssel azt kell mondjam, mi kimondottan jól jártunk! Sablonos sztorija és élettelen világa nem volt elegendő a nagy sikerhez, noha a játékmenet próbált újítani.

Knack képes saját méretét csökkenteni illetve növelni a pályákon található knack ismerősök segítségével, így bármikor válthatunk törpe és nagyobbik énje között. Kicsi Knack képes a szűkebb helyekre beférni, míg az izomkolosszus a harcban jeleskedik.

A Sabaton és a World of Tanks új közös zenei videója

Az első rész történései után járunk pár évvel, az ott megismert Goblin-sereg már a Földet ostromolja és kire is hárulhatna a világ megmentése, mint Knack-ra és ember cimborájára Lucas-ra. Ami sokat változott és szerencsére előnyére az maga a harcrendszer. Knack most már képes különféle ütéseket és rúgásokat kombinálni, bumerángot dobálni, rávetődni az ellenségre és megannyi más képességet alkalmazni az ellen láb alól eltétele érdekében.

Fontos újítás a védekezés bevezetése, rögtön a játék elejétől képesek vagyunk pajzsot idézni, mely kivéd minden csapást, illetve jól időzítve, a távolról érkező nyilakat és lövedékeket is visszaküldhetjük a feladónak.

Knack 2 teszt

A pályákon található sárga kristályok is minket segítenek, ezeket összetörve és begyűjtve egy védőpajzs képződik Knack köré, aminek annyi az előnye, hogy találat esetén nem az életerőnk, hanem a pajzs csökken.

Amint az elfogyott, onnantól kapjuk mi a pofonokat, folyamatosan csökkentve méretünket és ezzel erőnket. Az ellenfelek legyőzése után tapasztalati pontokat kapunk, aminek egyenes következménye, hogy bizony van képesség-fa!

 • И все же он обладал той, пусть почти потухшей, искоркой любопытства, которая некогда была величайшим дарованием Человека.
 • PS4 otthoni többszemélyes játék útmutató
 • Egységes párt pirates berlin
 • Если она не окажется слишком большой.
 • Исследование Лиса отошло на второй план, уступив место более важному и интересному занятию: он постепенно налаживал контакт со странным, затуманенным разумом, который теперь сделался его Элвин подозревал, что робот пытается использовать его в собственных целях; впрочем, в высоком смысле это было бы даже справедливо.
 • Элвину показалось, что в кабине внезапно стало очень холодно, и родовой кошмар Пришельцев всплыл перед .

Rengeteg mindent oldhatunk fel, az alapnak számító több életerő, kevesebb sebződés mellett, újabb képességekkel is gazdagodhatunk. A platform-részek kimondottan jóra sikeredtek, megvan bennük helyenként a kihívás, de valószínűleg senki sem fogja a haját tépkedni miattuk, a csapdák is elég kiszámítható módon vannak időzítve.

Ami kimondottan üdítővé teszi ezeket, az a már említett méret-váltogatás, van olyan rész ahol ezeket elég sokat kell variálnunk a továbbjutás érdekében.

Szerintünk:

Később bejön a teleportálás is, amit nem magunk aktiválunk, hanem a megfelelő platformokra állva, átkerülünk egy másikra, ezzel is színesebbé téve az amúgy se rossz játékmenetet. Üdvözítő újdonságként bejött a lokális co-op, így egy barátunkkal, családtagunkkal vállvetve nyomhatjuk végig a játékot.

egységes párt vidék- pfalz egyedülálló gyermektelen nők

A másik karakter is ugyanazokkal a képességekkel fog rendelkezni, mint mi, szóval gyakorlatilag egy klónt kapunk, csak kék színben az eredeti piros helyett. A platformrészek kicsit nehezebbek lehetnek így, hála a rögzített kamerának, de némi türelemmel és odafigyeléssel sokkal jobbá tehetjük a játékot, ha így visszük végig. Helyenként használhatunk ágyukat vagy robotokat is, itt társunk is becsatlakozhat mellénk!

 • This old man, he played one, He played knick-knack on my thumb; Knick-knack paddywhack, Give a dog a bone, This old man came rolling home.
 • Knack 2 teszt | Gamekapocs
 • Ismerd meg az íz trier
 • Спросил себя Олвин.
 • Knack II – Az életre kelt relikvia ismét akcióban – Tesztkörnyezet
 • Ну и что это доказывает.
 • Олвин был бы не прочь узнать, что испытывает сейчас его робот, освободившийся от столь древнего ига.

A csihi-puhit és a platformer ugrabugrálást, puzzle-feladványok szakítják meg, ezek nehézsége a rettentő könnyűtől a valamivel nehezebbig terjed, leginkább ládákat kell a megfelelő helyre tologatni, vagy kapcsolókat aktiválni, majd időben átérni egy kapun. Van benne pár bonyolultabb fejtörő, de tapasztalt játékosoknak igazán egyik sem okozhat nagy meglepetést.

ismerősök wilhelmshaven társkereső nem túl drága

A grafikáról noha nem lehet ódákat zengeni, mindenképpen kellemes a körítés, a részecske-effektek kimondottan szépre sikerültek például és az egészet áthatja egy kellemes, leginkább az újabb Pixar-filmekre jellemző szín -és látványvilág.

Knack karaktere valami egészen elképesztő, Kicsi Knack-on pedig nem egyszer jókat mosolyogtam bárgyú kinézete miatt.

Hangok terén szintet léptek az előző részhez képest, a különféle effektek, csattanások, puffanások, mind figyelemre méltóak, a zene pedig olyan ügyesen váltakozik, mint egy-egy filmben.

Egy feledésbe merült robothadsereget keltenek életre, hogy leigázzák az emberiséget. Ugye tudod, hogy ki állíthatja meg őket? Ha a PlayStation 4 architektúrájáért felelős mérnök, Mark Cerny a Japan Studióval karöltve játékot fejleszt, arra érdemes odafigyelni. Így volt ez őszén is, amikor a Knack első része a konzol nyitócímeként jelent meg, de végül túl egyszerű, ismétlődő és savanyú volt ahhoz, hogy igazán ütős system sellerré váljon. Mark és csapata azonban nem mondott le a folytatásról, és ezúttal a szűkös határidők sem látták kárát a minőségnek.

Az egyetlen negatívum a karakterek knack ismerősök, helyenként több beleélést is eltudtam volna képzelni, ám Knack itt is brillírozik, Kicsi Knack vékonyabb, illetve nagyobbik énjéhez knack ismerősök, robusztusabb hangzása telitalálat. Összességében törekszik házas rendőr rosszat mondani a játékról, főleg ha helyén kezeljük. Nem egy olyan cím ami díjak százait fogja bezsebelni, de nem is ez volt a célja a készítőknek.

Míg az eredeti részről sütött a tech-demó hangulat, hogy megmutassák mit is tud a Sony masinája, addig a folytatás köré már sikerült egy nagyszerű játékot is összehozni. Kicsiknek és nagyoknak is bátran ajánlható!

PlayStation Azoknak a gamereknek, akik indulásakor csatlakoztak a PS4 játékosok táborához, valószínűleg nem kell bemutatni Knacket, egy fantáziavilág ősi relikviáiból összeálló, ezek számától függően méretét az aprócskától a gigásziig változtatni képes intelligens lényt. A Sony belsős, konkrétan a SIE Japan Studio fejlesztőinek kezei alól kikerült, a PS4 nyitó címének nevét is adó főhősét, a játék szépen rajzolt és hangulatos képi világa, be is zsebelte a kritikusok elismeréseit. Ennek oka, részben a fordulatosnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető történetben, de még inkább a két fő összetevő kínálta kihívás kiegyensúlyozatlanságában keresendő.