Korunk társkereső. Lilla27, 33 éves budapesti társkereső nő ❤️ ezustcsillag.hu


Vip Bemutatkozás Szeretnék egy hozzám illő társat találni, akivel lehet közös programokat szervezni, otthon kicsit összebújni, jókat beszélgetni, az élet apró-cseprő dolgait és örömeit megosztani.

korunk társkereső

Az sem baj, ha számíthatok rá, nehezebb időkben, mint ahogy ő is számíthat rám, bármikor. Minden másról szívesen beszámolok az első randin, legyen az egy kávézóban, egy étteremben, vagy csak a vízparton üldögélve.

korunk társkereső

Kit keres Szeresse a nőket, ne vegyen mindent komolyan és legyen humorérzéke. Ne akarjon mindenben jobb lenni nálam.

  • Singlebörse westerwald
  • Társkereső közlemény Őrületes tempóban fejlődik a világ… Az ember, mint szív, lélek és test együttvéve, mint biológiai lény nehezen tud lépést tartani ezzel.
  • Lilla27, 33 éves budapesti társkereső nő ❤️ ezustcsillag.hu
  • Szabi30 éves Társkereső Szolnok Szia, Szabi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni.

Legyen őszinte, nyílt és rugalmas a közös programok szervezésekor. Nagyon örülnék, ha hasonló lenne az érdeklődési körünk, hogy könnyen legyen közös téma, vagy elfoglaltság.

korunk társkereső

Mivel én egy alapvetően szelíd személyiségű nő vagyok, nem szeretnék olyan férfit páromnak, aki dühében néha szétveri a berendezést, vagy korunk társkereső üvöltözik velem csak azért, mert valaki felbosszantja.

Kérlek, ha tudod magadról, hogy ilyen vagy, akkor ne keress! Viszont nyugodtan keress meg, ha jóindulatú vagy, szereted a humort, a kultúrát színház, mozi, koncerta kirándulást, az utazást, az esti nyugis beszélgetést, és nem a tökéletes barbi babákra buksz, mert az nem vagyok

korunk társkereső