Képtelen flörtölni


Az Oroszlán magabiztosan flörtöl

Október Ez a 3 képtelen flörtölni nevetségesen flörtöl Ezek a csillagjegyek nevetségesen rosszul flörtölnek. Valójában semmi érzékük a hódításhoz, rémes a dumájuk, inkább viccesek, mintsem romantikusak. Igazság szerint gyűlölik a széptevést, a flörtölést, ők egészen más jellemvonásaikkal hódítanak. Melyik ez a három csillagjegy?

képtelen flörtölni

Képtelen flörtölni horoszkópból erre is fény derül. Te köztük vagy? Ajánlom A Skorpió nyomozóként faggat A Skorpió annyira erősen vonz másokat, hogy valójában szüksége sem lenne a flörtölésre.

Szexis vagy, és ezt nem is félsz megmutatni, a hangsúlyos dekoltázs, a formákat kiemelő öltözet, a tömegből kirívó frizura megjelenésed alapértelmezett elemei, melyeket alkalmasint magas sarkakkal, élénk színekkel fokozol. Mindezt hetyke és szellemes stílussal ötvözöd. Egyszóval nem lehet nem észrevenni. Ha valakin megakad a szemed, nem sütöd le szégyenlősen, a magad egyenes módján elkapod az illető tekintetét. Őszintén szólva sokakra ijesztőn hat az általad keltett határozott összbenyomás.

Bőven elegendő lenne a sikerhez, ha csak beszélgetne. A gond, hogy neki ez csöppet sem megy, mert ő török srác keres faggat.

képtelen flörtölni

Nagyon gyorsan és minél több információt szeretne kiszedni a kiszemelt partnerből. Aztán persze csodálkozik, miért vág mindenki fura és összezavart arcot. Kérdezősködése igencsak egyoldalú, mert ő magáról már nem hajlandó semmit sem elárulni.

képtelen flörtölni

Így az a baleset is megtörténik vele, hogy lehetséges partnere egyszerűen faképnél hagyja. Megbízható, egyenes, őszinte, ezért is képtelen a széptevésre, a jópofaságra, a flörtölésre.

Ráadásul őt a legkevésbé sem lehet a partik királyának nevezni, inkább otthon vagy a munkahelyén tölti az ideje nagyrészét, így a flörtre lehetősége sincs.

képtelen flörtölni

A lelke mélyén valójában nagyon is vágyik a hódításra, a flörtölés izgalmára. Nagyon szeretne flörtölni, csak amikor odakerül, úgy érzi, csapdába esett.

képtelen flörtölni

Olyan veszélyesnek érzi, hogy kibúvót keresve inkább másfelé baktat. Amikor pedig valaki vele próbál flörtölnikikerekedik a szeme, és nem igazán érti, mit is akar tőle a másik.

Mivel rendkívül okos és intelligensezért a flörtölést is logikus alapra helyezi. A gond csupán annyi, hogy ezt a logikát rajta kívül senki sem érti.

Ez a 3 csillagjegy a flörtölés nagymestere írta: Ridikül. Ismerős az az érzés, amikor a kiválasztottunk előtt hebegünk-habogunk, mert semmi nem jut az eszünkbe, amivel levehetnénk a lábáról? Na, ennek a 3 csillagjegynek biztosan nem, ők ugyanis a flörtölés nagymesterei, és senki nem tud ellenállni nekik. Vannak olyan emberek, akik képtelenek csábítóan viselkedni, mert ha valaki tetszik nekik, akkor azonnal leblokkolnak, és nem tudnak flörtölni. Az alábbi 3 csillagjegynek ilyen problémái egyáltalán nincsenek — olyan profin csábítanak, hogy ember legyen a talpán, aki nem dől be a bájuknak!

Teljesen összezavarja beszélgetőpartnerét, mert flörtölése inkább furcsa, mintsem vonzó és bizalmas. Valójában elbohóckodja az egészet.

A Vízöntő társasági ember, kifejezetten szeret ismerkedni, a flörtölés is izgatja a fantáziáját, csak éppen meglehetősen ügyetlen benne. Nem is kellene flörtölnie, a kisugárzásával hódít.

Flört, flörtölési tippek, tanácsok férfiaknak Hogyan kell nőkkel flörtölni?