Megismerni elkülöníthető


katar nő keres férfit

Nincs megadva Téma leírása Napjainkban egyre nagyobb igény merül fel aszinkron működésre. A Lightwareben használt szoftverek esetében is gyakran előfordul, hogy a szinkron működésből eredő hibák felderítése és javítása rengeteg időt emészt fel. Aszinkron működés felhasználásával sok ilyen alapvető hiba elkerülhető: az egyes elkülöníthető feladatok külön-külön szálakon, megismerni elkülöníthető futva biztosan nem blokkolják a többi, tőlük független feladatot, és az időigényes műveletek sem befolyásolják a többi művelet időzítését.

Ω A választott megoldásnak beágyazott Linux alapú termékekben kell működnie, tehát legyen erőforrás hatékony. A könyvtárnak tartalmaznia kell a szükséges szálkezelési és időzítési funkciókat, valamint az aszinkronosítást elősegítő funkcionalitást.

schnepí menyasszonyok

Az irodalomkutatási tapasztalatok alapján a hallgató javaslatot tesz egy olyan megoldásra, amely illeszkedik a Lightware kódbázisba, és lefedi a lehetséges használati eseteket. Majd az implementációt alaposan teszteli, ahhoz teljesítmény elemzést készít.

egyetlen közösség teljesen ingyenes

A sikeres tesztelés után részletes dokumentációt készít, amely tartalmaz egy használati segédletet is. A hallgató feladatának a következőkre kell kiterjednie: Irodalomkutatás aszinkron megoldás témakörében.

enni társkereső rossz