Megismerni gyakorlatok


Szakmai gyakorlat az Európai Parlamentben Az Európai Parlament kétféle szakmai gyakorlatot kínál: Szakmai gyakorlatok a Főtitkárságon Schuman gyakornoki programvalamint az európai parlamenti képviselők mellett folytatott szakmai gyakorlatok Szakmai gyakorlatok a Főtitkárságon — Schuman gyakornoki programok A Schuman gyakornoki programok fizetett szakmai gyakorlatok, és az Európai Parlament valamely hivatalos munkahelyszínén — Brüsszelben, Luxembourgban és Strasbourgban — vagy a tagállamokban működő kapcsolattartó irodáiban végezhetők.

Önismereti teszt - hogyan juthatsz közelebb életed céljához?

Ezeket a szakmai gyakorlatokat Robert Schumanról nevezték el, megismerni gyakorlatok az egyik fő megtervezője annak az európai integrációs projektnek, amelynek köszönhetően több mint 70 éve béke és jólét uralkodik Európában.

Azt javasolta, hogy a francia és megismerni gyakorlatok német szén- és acéltermelést vonják közös ellenőrzés alá — ez lett később az Európai Szén- és Acélközösség, az első Európai Közösség, amely végül az Európai Unióvá nőtte ki magát.

kedvezmények wunstorf

Miért jelentkezzek? A Schuman gyakornoki program lehetőséget kínál az ismeretek bővítésére poly társkereső a szakmai készségek fejlesztésére. Betekintést nyújt az uniós intézmények és az Európai Parlament munkájába, amely az uniós szintű döntéshozatal és politikai vita kulcsfontosságú fóruma.

egyetlen rehna

A Schuman gyakornoki programok számos különböző területen kínálnak szakmai gyakorlati lehetőséget, például az EU belső és külső politikái, a pénzügyek, a jog, a többnyelvűség, az igazgatás, az infrastruktúra és logisztika, a kommunikáció vagy az informatika területein.

Az Európai Parlament olyan munkahely, ahol az esélyegyenlőség elve érvényesül; a pályázók nemre, szexuális irányultságra, kulturális, etnikai és vallási háttérre vagy fogyatékosságra való tekintet nélkül jelentkezhetnek, és a fogyatékossággal élő sikeres pályázók igényeihez ésszerűen alkalmazkodó munkakörnyezetet biztosítunk, amennyiben erre szükség van.

Összefüggő egyéni iskolai gyakorlat Az összefüggő egyéni iskolai gyakorlat célja, hogy megalapozza a jelölt szakmai fejlődését.

A Parlament tisztelettel adózik a munkájuk során meggyilkolt újságírók emléke előtt, ennek részeként a Kommunikációs Főigazgatóság számos Schuman gyakornoki programot kínál Ján Kuciak, a februárjában meggyilkolt szlovák oknyomozó újságíró emlékére.

Hogyan lehet jelentkezni?

mondat házas keresi a szerelmet

A jelentkezéshez kérjük, látogasson el a szakmai gyakorlatra való jelentkezéssel foglalkozó oldalunkra : válasszon ki legfeljebb három szakmai gyakorlatot és jelentkezzen ezekre; amennyiben felkerül az előválogatott jelöltek listájára, be kell nyújtania a pályázati feltételek teljesülésének igazolására szolgáló dokumentumokat; amennyiben kiválasztják, a felvételről szóló hivatalos levelet fog kapni e-mailben.

A Schuman gyakornoki program öt hónapos időtartamra szól: október 1.

egyetlen lakás gelsenkirchen

Egyéb tudnivalók.