Megismerni időseknek.


társkereső tini orleans

Tisztelt Megismerni időseknek Mindannyiunk szűkebb vagy tágabb környezetében, családjában, ismerősei között vannak olyan idősek, akiknek meggyengült egészségi állapota miatt gondot okoz önálló életvitelük fenntartása, családjuknak pedig a napi rohanó életmódban a velük való foglalkozás, ügyeiknek intézése. Nem könnyű meghozni azt a döntést, ha életünket a továbbiakban idősek otthonában kell folytatnunk, de engedjék meg, hogy néhány bevezető megismerni időseknek segítsek és ajánljam intézményünket, mint egy lehetséges alternatívát egy emberibb megoldás közös megtalálására!

kedvezmény cloppenburg

Pápakovácsi község Pápától 10 km-re található, a településtől 3 km-re helyezkedik el erdővel körülölelt attyapusztai intézményünk.

Jelenleg fő ellátottról gondoskodunk.

A kezdetektől fogva célkitűzéseink között szerepel az idős emberek fizikai és szellemi aktivitásának hosszú távú megőrzése. Ennek érdekében a napi foglalkozásainkon túl rendszeresen várjuk lakóinkat az idősek otthonában tartott különböző nemzeti és keresztény hagyományokra épülő ünnepségeinkre.

  • 97150 találkozó helyén 97150
  • Miss meet
  • Üdülés időseknek
  • Köszöntő | Ujvári János Református Szeretetotthon
  • Családi napok az időseknek - Soproni Téma
  • Mit tehetnek az önkormányzatok az idősekért? – Budakeszi | Megújuló Magyarországért Alapítvány

Részt veszünk az intézményen kívüli kulturális rendezvényeken, szeretettel fogadjuk és szívesen teszünk eleget a társintézmények meghívásainak, ezáltal szeretnénk biztosítani a szociális kapcsolati háló lehetőségét ellátottaink számára. A honlapunkon tájékozódva megismerhetik otthonunk főbb adatait, szolgáltatásainkat, aktuális híreinket, illetve telefonkönyvünkből tájékozódva munkatársaink telefonszáma és e-mailcíme is megkönnyíti elérhetőségünket.

szabad nő találkozó párizsban

A nyomtatványaink között megtalálható és letölthető az elhelyezés iránti kérelem és a megállapodás, valamint az inmtézmény működését meghatározó alapvető dokumentumok Szakmai Program, Házirend is hozzáférhető érdeklődőink számára. A segítő szeretet és a közösségi befogadás által a harmonikus élet, a valakihez és valahová tartozás biztonságát igyekszünk nyújtani ellátottaink számára.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne megismerni bennünket közelebbről, előzetes időpontegyeztetés után szeretettel várjuk!

találkozó helyszínen, az ile de la reunion