Megismerni op


megismerni op

Mendelssohn: III. Mai vezetőjük, Christian Thielemann óriási teherbírású, magnetikus egyéniségű, kivételes muzsikus, legsajátabb területe a klasszikus és romantikus repertoár, kivételes Beethoven- és Wagner-karmester. A német szoprán, Julia Kleiter az operaszínpadon és a koncertpódiumon egyaránt otthonos, olyan megismerni op Az opera műfaja Monteverdi, Mozart, Weber, Wagner sem idegen tőle, de legkivált dalinterpretációit emlegetik nagy elismeréssel.

megismerni op

Személyesen elfogadjuk még az Edenred Ajándékutalványt, és az Edenred ajándékkártyáit Juttatási és Családi kártyákilletve az OTP Cafeteria kártya kultúra alszámla-keretét. Parkolási információk A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek.

megismerni op

A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt. Biztonságos jegyvásárlás Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni.

megismerni op

A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásainkra, koncertjeinkre a jövőben is a mupa. Jegyárak Erre az előadásra a jegyértékesítés későbbi időpontban indul, kérjük, további információkért látogasson vissza rendszeresen weboldalunkra, és iratkozzon fel hírlevelünkre.

megismerni op