Megismerni wordpress


A tartalom szűrése segíthet a felhasználóknak nagyon egyszerű módon megtalálni azt, amit keresnek. Ha van blogod, ez segíthet olyan személyek elfogásában, akik szeretnék megismerni az Ön oldalának tartalmát. Rendetlen Tech Blog a Wordpress számára Sokan keresnek valamilyen technológiai információt, mert a technológiai korszakban vagyunk, így szinte lehetetlen, hogy ne látogassanak ilyen típusú blogok, de Gondolj csak bele, az androidos dolgok keverednek az IOS-os dolgokkal, nincsenek szűrt információk, a korábbi információk az új előtt. Alapvetően lehetetlen megtalálni a fontos információkat, a frissítetteket.

A tartalomkezelő alapelemei bejegyzések, média, oldalak, hozzászólások, felhasználók A vezérlőpult Médiatár képek, hanganyagok, letölthető dokumentumok Hozzászólások kezelése Sablon kiválasztása, beállítása és fordítása Megjelenés testreszabása Saját menük használata Alapbővítmények kezelése Ha a fenti megismerni wordpress nincs semmi újdonság a Számodra, akkor nézd meg inkább a haladó WP oktatás tematikáját!

BÓNUSZ, a részvevők választhatnak az alábbiak közül egyet: vagy ajándék prémium sablon a kínálatunkból értéke: Ftvagy alap WP telepítése 1 alkalommal ingyenesen a saját tárhelyedre értéke: Ft. Részvételi díj befektetés a felhasználóbarát weboldaladba : Ft bruttó Jelentkezem Tudnivalók a WordPress alapismeretek tanfolyamról: Vajon Neked való ez a tanfolyam?

megismerni wordpress látszó idős férfi

A WordPress alapismeretek tanfolyamot azoknak a kezdő WordPress felhasználóknak, honlap tulajdonosoknak szánjuk, akik szeretnék a WP alapokat jobban megismerni. Nemcsak elsajátíthatod a tartalomkezelő rendszer CMS használatához szükséges WordPress alapismereteket, de egyedi kérdéseidre is választ kaphatsz.

A tanfolyam szintje: kezdő, alapozó A tanfolyam célja: Olyan WordPress alapismeretek átadása, mellyel a résztvevők a WP tartalomkezelő rendszer segítségével képesek lesznek blogot indítani vagy egy pár oldalas cégbemutatkozó weboldalt elkészíteni. Szükséges előképzettség: Internet böngésző pl. Megismerni wordpress és szövegszerkesztő pl.

megismerni wordpress francia honlap találkozó

Word programok ismerete. Időtartam típusa : 8 x 45 perc kiscsoportos foglakozás vagy 4 x 45 perc egyéni konzultáció.

megismerni wordpress önálló lakás aalen

Helyszín: Budapest tömegközlekedéssel illetve gépkocsival is könnyen megközelíthető. WP suli pontos címét a jelentkezésed és a részvételi díj befizetése után küldünk.

megismerni wordpress borász társkereső