Nyiregyhazi tarskereso


nyiregyhazi tarskereso

Egyszerűnagyszerű Hölgyet keresnékakivel megoszthatnám az Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső 28 éves vagyok, komoly kapcsolat céljából regisztráltam az Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső Több éve elvállt vagyok.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye társkeresőinek bemutatkozása sziasztok keresem azt a lányt aki öszinte magabisztos aki szeret kirandulni humoros és inteligens en ausztriaban élek ezért csak ojan lanyt keresek aki huséges es turelmes RicsmanSzabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső Szia,Zsolti vagyok és mint minden itt regisztrált férfién is ismerkedés szempontjából látogattam az oldalra. Most felsorolhatnám itt az összes rám jellemző tulajdonságot, de sokkal jobb ha kérdezel és én szívesen válaszolok.

Feltéve ha felkeltettem az érdeklődésed.

nyiregyhazi tarskereso

További szép napot. Zsolt Zsola83Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső Olyan férfiak leveleit várom akik Szabolcs megyében élnek,esetleg még a szomszédos megyék szóba jöhetnek.

nyiregyhazi tarskereso

De az ország másik végéből ne írj légyszi! Engedjétek meg, h bemutatkozzam.

nyiregyhazi tarskereso

Nagyon pörgős, mindig fitt vagyok, főleg ha buliról van szó. Mindig, minden heccben-csínben benne nyiregyhazi tarskereso.

nyiregyhazi tarskereso

Jó társaságban igazi dumagép mint ismerős kilép. Általában megy az msn mint állat, de chat-et sem vetem meg. Szeretek ismerkedni, új barátságokat kötni.

Mottóm: Ha már csak egyszer élünk, az legyen élet a javából!!! DanielloSzabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső.