Páratlan társ, Társkeresők páratlan csoportja


Holdviola - Erdő, erdő ( official video )

Alig volt két hónapos, apró, remegő szőrgombóc, amikor testvérével együtt leadták őt az otthonban. Azt persze nem tudni, vajon e két hónap alatt páratlan társ élhetett át, de egy biztos: a szocializációs időszak leghangsúlyosabb időszakát töltötte egy olyan közegben, ahol jelenléte nem volt kívánatos, s ahol ezért nyilvánvalóan fikarcnyi szeretetet, törődés, gondozást sem kapott.

Eddigi életét tehát a menhelyen töltötte, itt nőtt fel, itt nézték meg sokan.

ismerd albert és charlene bókokat a férfiak tudni

Innen tűntek el mellőle barátai, testvére, hisz eddig mindenkinek jutott új otthon. Most rajta a sor. Látott már valamicskét a világból, elkísérte a menhely vezetőjét néhány helyre: barátkozott emberekkel és kutyákkal örökbefogadó napon és általános iskolákban is.

memory of men nominatívusz keresés flört jelzi férfi whatsapp

Igazán barátságos személyiség, és a sok megpróbáltatás ellenére is bízik az emberekben. A tömegben és a sok idegen kutya jelenlétében még feszeng, riadt tekintettel bújik ahhoz, akitől biztonságot remél, egyébként viszont imádja a simogatást, a gyerekeket és szívesen hancúrozik más kutyákkal is.

Megérdemli, hogy új esélyt kapjon, egy kis törődéssel, odafigyeléssel és sok-sok szeretettel valakinek páratlan társa lehet.

a szomszédokkal flört társkereső orosz

Minden oltást megkapott, a legközelebbi novemberben esedékes.