Reggae társkereső


Laid Back - Sunshine Reggae

Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek! Regisztrálok Szia!

sclerosis multiplex ismerkedés

Ha a legerősebb Mérleg csillagjegyben születtél és szereted a természetet, szeretsz túrázni, kedveled a reggae-t és a psy-t és szeretnél Te is egy normális ám annál komolyabb, mégis nap mint nap "laza" sőt néha "izgalmakkal teli" párkapcsolatot "végre" ,ahol én mint március Mindenképp fontos, hogy szeresd a reggae-t és reggae társkereső psy-t "laza" természetet is és bár nem feltétlen fontos, de mivel a legerősebb csillagjegyben születtem, ami csak létezhet és én álmaim párját keresem, ezért mindenképpen előny, ha a Te születésed napja bizony a legerősebb Mérleg jegyében van!

Ha úgy érzed bennem megtalálhatod a másik feled, kérlek ne várj egy percet sem, jelezz, hogy valóban egymásra találhassunk! Dinamizmusoddal és lelkesedéseddel magaddal ragadod az ellenkező nemet, de képes vagy értő figyelemmel is meghallgatni párod.

site komoly társkereső belgium

Ami a reggae társkereső, a szádon, de odafigyelsz arra is, hogy lehetőleg ne sértsd meg a társad, hiszen a céljaid mellett a harmónia is fontos tényező életedben.

Olyan párra van szükséged, aki elfogadja irányító személyiséged és a közös életetekben fontosnak tartja lendületed és elszántságod.

társkereső nő szent pál 3 kastélyok

Mutass többetMutass kevesebbet.