Reha ismerősök, Pin by Reha Norbert on There is something in it ;) | Humor, Funny images, Funny


reha ismerősök

Lehet, hogy soha. A technooptimisták az emberi agy digitalizálásával, örök élettel és algoritmikus agyműtétekkel kábítanak, de Mátrix és Neuralink-projekt ide, Kurzweil-fantazmagóriák oda, az emberi agy nem számítógép, és nemhogy a digitalizálásához, de még a feltérképezéséhez is évszázadokra lehet szükség.

reha ismerősök

Érdeklik a korszerű protetikai megoldások? Érdeklődhetnek a magas technológiai színvonalú térítésmentes alapellátásról, valamint igény esetén a legújabb protézis-rendszerekről egyedi engedélyeztetéssel.

reha ismerősök

Országszerte vállaljuk a kihordási idő leteltével az új művégtag elkészítését, valamint a kihordási időn belül is lehetőség van a szolgáltatásainkat választani. A Harmony - a többi aktív vákuumrendszerhez hasonlóan - ezt egy mechanikus vagy elektromos pumpa segítségével éri el.

reha ismerősök

A csonk és a protézis közötti kiemelkedő tapadás biztonságos protézisviselést tesz lehetővé. A protézis stabilitása és jó irányíthatósága segíti a felhasználókat reha ismerősök aktív életvitelben.

reha ismerősök

Mindezen túl a Harmony rendszer hozzájárul a csonk állapotának stabilizálásához, a krónikus sebek gyógyulásához. Sok esetben csökkenteni tudja a kisebb térfogat ingadozásokat, és elősegíti a csonk megfelelő illeszkedését a protézistokba, jelentősen csökkentve ezzel a fájdalmas nyomáspontok és a bőrirritáció kialakulásának kockázatát.

ezustcsillag.hu - Nélküled (Ismerős Arcok cover)

Ortopédiai műszerészeinktől érdeklődhetnek a magas technológiai színvonalú alapellátásról passzív vákuumos rendszer akár térítésmentesenvalamint igény reha ismerősök a legújabb protézis-rendszerekről egyedi engedélyeztetéssel. Ami elképzelhetetlennek látszott az már a mindennapjaink része.

Ma már mesterséges intelligenciával tanítják a művégtagokat a megfelelő működésre, 3D-nyomtatóval állítanak elő csont- és porcpótlásokat, okospólókkal mérik az emberek vitális paramétereit, hogy azokból az állapotukra tudjanak következtetni. Videó a bio-ban!

reha ismerősök