Singles jött. Hogyan jött létre a Singles Day?


A kínai akciós nap végére akár negyedével több bevétel jöhet össze a tavalyinál, pedig már az is több volt, mint a Black Friday és singles jött többi amerikai kezdeményezés összes forgalma. Hirdetés Az egyedülállók nem hivatalos kínai ünnepnapja, a szinglinapnak Singles Day nevezett kezdeményezés már évekkel ezelőtt elvesztette eredeti tartalmát, és onlne bevásárlási őrületté alakult.

ha az írás, hogy megismerjék egymást, helyszíni találkozón izraelita

A november i dátum dupla tizenegyesnek is nevezett megmozdulásban először az Alibaba látta meg a fantáziát, de a legelső, es akciós naphoz azóta az ország legtöbb online áruháza csatlakozott valamilyen formában. Az elmúlt években a szinglinap sorra döntötte a bevételi rekordokat, és mára bőven a világ legnagyobb online kiskereskedelmi eseményévé vált.

Jotta A. 6 años - 6 years - 6 ans \u0026 Lauriete Gospel Brazilian

Ez azt jelenti, hogy a kínai Singles Day 24 órás forgalma meghaladja a tengerentúli hálaadás, a Black Friday és a Cyber Monday együttes eladásait, a tavaly novemberi akciók is ,5 milliárd jüan akkori árfolyamon singles jött milliárd dollár értékű megrendelést hoztak a kereskedőknek. Nem meglepő, hogy az idei szinglinap újabb csúcsot jelenthet.

találkozó fekete ember első üzenet számomra a tanulás után

Az Adobe Analytics becslése alapján az amerikai akcióktól ben összesen 29 milliárd dollár körüli eredmény várható, amit a szinglinap már a tavalyi számokkal is túlteljesített, ebben az évben pedig még nagyobb lehet a különbség: az Alibabánál az akciók élesedésétől számítva mindössze 68 másodperc alatt összejött az első egymilliárd dollár értékű megrendelés.

Ennél még több is lesz majd Ez a tempó természetesen nem tart ki a nap végéig, de az időközben befutott adatok alapján az első kilenc órában a vállalat már több mint milliárd jüan vagyis több mint 22,5 milliárd dollár értékű eladásokat jegyzett.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? We try to support most of the mobile devices.

Ez nagyságrendben a negyedével magasabb a tavalyi szinglinap megfelelő időszakának eredményénél, vagyis elég valószínűnek tűnik, hogy az idei akciókkal újabb forgalmi rekordot állítanak majd be Kínában.

Jobban mondva nem csak Kínában, hiszen a november i bevásárlási őrületet a kínai kereskedők az Alibaba vagy a JD. A további növekedést ezen kívül a kevésbé fejlett kínai régiókban való nyomulás is biztosíthatja: az idei Singles Day az Alibaba szerint már millió vásárlót mozgat majd meg, ami millióval több lenne a tavalyi létszámnál.

egyetlen párt albstadt kanada legjobb társkereső oldalak

A vállalat saját számai alapján ben több mint vesztfáliai keresik őt hírek kínai vagy nemzetközi márka termékei érhetők el a szinglinapi akciókban, egy kapcsolódó kutatásból pedig az is kiderült, hogy ebben az évben a legalább ezer dollár éves forgalmú amerikai kiskereskedők közül is minden negyedik cég terevez valamilyen akciót a kínai szinglinapra. Az amerikai-kínai kereskedelmi háborúnak egyébként a vásárlási láz közepette is lesznek mérhető hatásai: az Singles jött felmérése szerint a kínai vásárlók az idén a tavalyi összegek singles jött mint másfélszeresét tervezték elkölteni a szinglinapi online akciók során, azonban hazafias megfontolásokból kétszer is meggondolnák, hogy ezek között amerikai termékeket rendeljenek.

társkereső nélkül online online regisztráció asperger egyetlen