Szeretett know, 1 João 4 - WEB e KAROLI - World English Bible - Bíblia Online


Móziás király fia, és misszionárius a lámániták között Benjámin király igazlelkű király, aki egy toronyban állva tanította a népét Jézus Krisztusról Cezorám főbíró, akit megölt a saját fivére Énós Jákób fia. Egész nap imádkozott, az éjszakába nyúlóan. A nefitákért és a lámánitákért imádkozott.

Ether próféta, aki figyelmeztetette a járeditákat, hogy tartsanak bűnbánatot, és írt a pusztulásukról Éva az első nő a földön Gedeon igazlelkű nefita, aki megvédte az egyházat, amikor Nehór hazugságokat kezdett tanítani találkozó ember metz népnek. Nehór megölte őt. Hagót egy nefita, akik hajót épített, és sok nefitát vitt el az északi földre Hélamán ifjabb Alma misszionáriustársa.

Átadták neki a lemezeket, hogy népe történetét lejegyezze rájuk. Ő volt a fiatal harcos vezetője is.

Himni Móziás király fia, és misszionárius a lámániták között ifj.

ingyenes társkereső nélkül prémium előfizetés

Joseph Smith utolsó napi próféta, aki az aranylemezekről lefordította a Mormon könyvét ifjabb Szeretett know Alma fia, aki fellázadt, és megpróbálta elpusztítani az egyházat, de a szíve átalakult, és elkezdte tanítani az evangéliumot.

Ő lett az egyház vezetője és az első főbíró. Ismáel egy Jeruzsálemből származó férfi, aki Lehi családjával a megígért földre utazott. A lányai házasságot kötöttek Lehi fiaival. Jákób Lehi és Sária fia.

Bíblia Online

Szeretett know Séremmel, aki azt mondta, hogy Krisztus nem létezik. Járed fivére próféta, aki megkérte Jézust, hogy érintsen meg 16 követ, hogy azok világíthassanak a bárkák belsejében, amin a járediták a megígért földre utaztak járediták Járednek és fivérének követői, akik elhagyták Bábelt és bárkákon a megígért földre utaztak József Lehi és Sária igazlelkű fia, aki a vadonban született kétezer ifjú harcos fiatal ammonita férfiak serege, melyet Hélamán szeretett know.

Azért harcoltak, hogy a szüleiknek — akik megfogadták, hogy nem fognak harcolni — ne kelljen. Amikor nem lehetett királyuk, csatlakoztak a lámánitákhoz, és megtámadták a nefitákat.

tutti jelenléti

Koriánton ifjabb Alma fia, aki nem volt hithű és igazlelkű misszionárius Koriántumr gonosz király. Az utolsó életben maradt járedita. Korihór gonosz férfi, aki egy jelet szeretett volna látni, amely bizonyítja, hogy Isten él.

Isten jelet mutatott Korihórnak, amikor elvette a hangját.

1 2 3 társkereső

Lábán egy Jeruzsálemben élő gonosz férfi, aki nem volt hajlandó átadni a rézlemezeket Lehi fiainak Lámán ifjabb Alma misszionáriustársa. Gonosz volt, és fellázadt Isten ellen. Ammon2 megvédte a király nyájait a rablóktól. Lamóni király apja lámánita király, akinek tanították az evangéliumot, és ő elhitte.

Azt mondta, hogy felhagyna az összes bűnével, hogy megismerhesse Istent. Lehi1 próféta, aki arra figyelmeztetett, hogy Jeruzsálem el fog pusztulni. Hallgatott Istenre, amikor azt mondta neki, hogy vigye a családját a vadonba. Lehi2 Hélamán fia. A fivérével, Szeretett know börtönbe vetették őket, és tűz vette őket körül. Lemuel Lehi és Sária gonosz fia Limhi király a gonosz Noé király jó fia. Ő és a népe a lámániták rabszolgái voltak, de elmenekültek.

Engem meg nem szeretett senki

Mária Jézus anyja Mormon a nefita seregek vezetője, és az egyik utolsó nefita próféta. Ő állította össze a Mormon könyvét. Moróni Mormon fia és az utolsó nefita próféta. Elásta az aranylemezeket, és később angyalként megjelent Joseph Smithnek.

Moróni kapitány a nefita sereg igazlelkű vezetője. Elkészítette a szabadság zászlaját, és megmondta a seregének, hogy harcoljanak a szabadságukért.

  • Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?
  • Test your love with your girlfriend or boyfriend.

Móziás fiai Móziás király fiai Áron, Ammon,2 Himni és Omner voltak, akik bátor misszionáriusok voltak a lámániták között Móziás király az utolsó nefita király.

Négy fia volt.

Nefi1 Lehi és Sária igazlelkű fia. Megszerezte a rézlemezeket Lábántól, és hajót épített, amely a családját a megígért földre vitte. Nefi2 Hélamán fia.

Nefi éhínséget idézett elő, hogy megtanítsa az embereknek, hogy tartsanak bűnbánatot. Nefi3 igazlelkű férfi, akit Jézus Krisztus kiválasztott, hogy a tanítványa és az egyház vezetője legyen nefiták nefi követői, vagy olyan emberek, akik elfogadták az evangéliumot Nehór gonosz férfi, aki merészen szembeszállt Isten egyházával.

NÉVJEGYZÉK

Megölte Gedeont, majd kivégezték. Noé király gonosz nefita király, aki szerette a vagyont és arra tanította a népét, hogy gonoszak legyenek.

egyedülálló nők templin

A saját népe égette meg őt máglyán. Omner Móziás király fia, és misszionárius a lámániták között Pahorán a nefiták főbírója, aki segített Moróni kapitánynak legyőzni a gonosz nefitákat Sam Lehi és Sária igazlelkű fia Sária.