Termék meet. Webex | értekezlet ütemezése @webex vagy @meet használatával


Mielőtt elkezdené A rendszergazdának be kell állítania fiókját a Cisco Webex hibrid naptárszolgáltatással, hogy így ütemezhesse az értekezleteket. Ha egy meglévő Webex-területről szeretne új Webex-értekezletet ütemezni egy szóközről vagy ismétlődő értekezletről, tekintse meg az Értekezlet ütemezése egy szóközből című részt.

termék meet

Ha egynél több kulcsszót ad hozzá, csak az első bal oldali kulcsszót használja. A további kulcsszavakat figyelmen kívül hagyják. A rendszergazda módosíthatja a szervezet webex és meet alapértelmezett viselkedését.

termék meet

A rendszergazda például testreszabhatja a kulcsszavakat úgy, hogy webex webex-értekezletet hoz létre egy szóközből és egy új térből, meet pedig létrehoz egy személyes helyiség-értekezletet. Azonban, függetlenül attól, hogy a rendszergazda konfiguráció, hozzátéve: myroom mindkét kulcsszó mindig létrehoz egy Personal Room találkozót, és hozzátéve: hely mindkét kulcsszó mindig létrehoz egy Termék meet találkozó egy helyet, és egy új helyet.

A következő teendők: Ha webex-értekezletet hoz létre a résztvevők nélküli tárhelyről, szóköz jön létre a Webexben. Ha résztvevőket szeretne hozzáadni a naptár-találkozóhoz, akkor az embereket is hozzá kell adnia a Webex-térhez.

termék meet