Társat keres. Elit, Exkluzív társkereső, elit társközvetítés


társat keres

Vajon máshogy keresnek párt maguknak a diplomások az interneten? Az első kérdésben megoszlanak a vélemények, de a megkérdezett diplomás egyedülállók jelentős részének igenis számít, hogy partnerének szintén legyen diplomája. Hirdetés A diplomás társkeresők az átlagnál némiképp zárkózottabbak, szégyenlősebbek, derült ki a VagyokNeked.

társat keres

Az online társkereső oldalakra regisztrálók kétharmada tölt fel fotót az adatlapjára, a diplomások viszont alig fele teszi ezt meg. Ebből azt a téves következtetést vonhatnánk le, hogy a társkeresésben is jóval passzívabbak felsőfokú végzettség nélküli társaiknál.

társat keres

Ez azonban koránt sincs így, sőt! Hirdetés A társkereső oldal legfrissebb kutatásából kiderül, hogy a diplomás társkeresők jóval aktívabban és kitartóbban keresnek párt az oldal segítségével. Egy átlagos társkereső az oldalon 45 levelet vált, mire inaktívvá válik azaz vagy megtalálja a párját, vagy nem keres továbba diplomások 52 társat keres írnak a társkeresésük során.

Ha valakikben annyi a közös, hogy egyedülállók, és van gyermekük, az nagyjából ahhoz hasonlít, amikor vendégségben a közel azonos korú gyerekeket átküldik a másik szobába: tessék szépen játszani! Társat keres biztos, akárhányukkal is találkoztam, és bármilyen formában, egyikük sem írta le a kamaszkori naplójába, hogy milyen lesz az, amikor bébiszittert kell szervezni a randizáshoz, mert a volt házastársnak mégis közbejött valami, és mégse tudja elvinni a gyerekeket, ellenben a találkozó már hetek óta szerveződik. Vagy éppen baráttól, kollégától kell segítséget kérni, mert a bébiszitter betegedett le. Negyedik éve élem magam is az egyedülálló szülők életét, és működtetünk a volt férjemmel két háztartásban egyszülős családokat; egy évben néhány kitüntetett alkalommal pedig mind a négyen együtt vagyunk.

Ők tehát társat keres kitartóbbak és alaposabbak, mint társaik, és természetesen az is oka lehet a több levélváltásnak részükről, hogy szeretnék jobban megismerni a másikat, mielőtt személyes találkozóra kerülne sor. De vajon az aktívabb társkeresés sikerre vezet?

társat keres

A VagyokNeked. Az aktívan társkereső diplomások ugyanis két héttel korábban találnak maguknak párt az oldalon, mint nem diplomás társaik. Elmondhatjuk tehát, hogy a diplomával rendelkező egyedülállók habár nem töltenek fel annyi fotót magukról a társkereső oldalra, mégis sokkal több minőségi időt töltenek el online társkereséssel, intenzívebben, aktívabban használják a társkereső oldalakat, és ez egyben azt is jelenti esetükben, hogy nagyobb sikerrel találják meg párjukat az internet segítségével.

társat keres