Társkereső doku,


Vip Bemutatkozás család és partnercentrikus vagyok nagy szívvel, szeretem az állatokat, a természetet.

társkereső doku

Utálom a hazugságot, bár néha szükségszerű, ha azért van, pl, hogy megkíméljünk valakit. Van két gyerkőcöm, velem élnek.

társkereső doku

Külalakra mindenképp a BBW kategóriába sorolandó vagyok, belülről szuperszenzitív, introvertált, easy going társkereső doku, spontán de azert komolyan veszek mindent es mindenkit. Nem szeretnék semmilyen játékba bonyolódni, légyszi, ha könnyűfejű és könnyűvérű nőket keresel egy ket alkalomra akkor tedd meg, hogy lapozz most tovább.

Ha mégis maradtál, köszi 41 vagyok ami relativ, en soknak érzem olyan szempontból, hogy rengeteg dolgot megéltem már és sok mindenen keresztülmentem.

társkereső doku

Nem keresek tökéletes herceget fehér lovon vagy fekete BMW ben, az izomzat sincs a fejben levő listánolyan dolgot keresek, ami sajna ennél jóval ritkább, bár nem zárja ki egymást a fehér lóval és az izomzattal sem. Olyan valakit keresek akivel megvan a kölcsönös szimpátia, kémia, bizalom és akivel fel lehet építeni egy értékes nem anyagilag kapcsolatot ahol nem kritizáljuk hanem elfogadjuk egymást és ahol számíthatunk egymásra, ahol nem kisajat Kit keres.