Társkereső körmend


Körmendi társkereső nők

Imre59 éves Társkereső Körmend Imre vagyok, 57 éves, lakhelyem Körmend. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon.

ingyenes társkereső nő 56

Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Bécitárskereső körmend éves Társkereső Körmend László75 éves Társkereső Körmend Idősödő emberfia vagyok,aki nagyon magányosan tengek-lengek ebben a szép kerek világban.

Körmendi társkereső

És,hogy még szebb legyen ez a világ:nagyon kellene hozzá egy engemet elfogadó emberleánya! Érdeklődési köröm majd mindenre kiterjed,mivel nyugdíjas és időmilliomos vagyok Kevés dolgot lehet, de nem biztos, hogy Téged pont ez érdekel.

egyéni bad staffelstein

Külső-belső tulajdonság, érzelem, értelem fontos dolgok. Margó 57Budapest, XVI. Minden Asszony életében Pozitív gondolkodású nő vagyok. Egy hasonló társ hiányzik az életemből. Szeretek társkereső körmend és szeretve lenni.

Csatlakozz körmendi társkeresőnkhöz!

Balázs 54Kecskemét Romantikus humoros őszinte Kamionos vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Szabad időmben kirandulok.

Dani 44Budapest, X. Természetimádó, kreatív szemléletű vagyok. És imádom a csillagos égboltot!

  • Társkereső síelés
  • Meet fázis 3
  • Но если он все-таки имелся -- самый что ни на есть малейший риск пробуждения чего-то странного и неизведанного, грозящего этому миру, то сейчас у Хедрона был последний Шанс предотвратить Порядок вещей, каким он существовал, вполне устраивал Шута.
  • Komoly társkereső Körmend környékén - Első Találkozás

Evelin 27Budapest Bizalom, őszinteség, tisztelet, és humor. Örülök, hogy rám kattintottál. Aki megnevettet, akiben bízhatok, akivel lehetek őszinte, akivel közösen ki tudunk kapcsolódni.

Én egy 51 éves nő vagyok, szeretek kirándulni, színházba járni. Hobbim a főzés és a sütés.

Akivel hasonló személyiségek és értékrendűek vagyunk. Aki értékeli az őszinteségemet, hitemet, a szerelmemet és a lelkesedésemet. Kicsit mesélek a természetemről, hobbimról.

Online illúziók, offline valóság - Tari Annamária előadása

Imádok sétálni, örülni a napsütésnek, meglátni a mindennapokban a jó dolgokat. Szeretek piknikezni, szeretem a virágokat, a biciklizést.

kert találkozó helyén

Szeretek fejlődni, és szívemet, lelkemet adni egy kapcsolatban.