Társkereső laboe


Tárgyaló süket lányok Helyi érték társkereső kezdőknek, haladóknak Nyíregyháza — A Labor Café új sorozatában havonta egyszer, minden hónap első péntekjén kívánjuk a közösség építésén túl a helyi gazdaság élénkítését segíteni.

super találkozó társkereső

A találkozókon lehetőséget kapnak nonprofit és forprofit szervezetek képviselői, fiatal vállalkozók és bármely terület szolgáltatói, egyéb szereplői az ismerkedésre, partnerkeresésre, bemutatkozásra — tudtuk meg az adománykávézó vezetőjétől. Ezt ne hagyja ki!

ember egyetlen hosszú

Közgazdásznak adta ki magát a Momentum egyik vezetője, de hazudott, nincs diplomája Nyíregyháza — A Labor Café új sorozatában társkereső laboe egyszer, minden hónap első péntekjén kívánjuk a közösség építésén túl a helyi gazdaság élénkítését segíteni. Díjtalan, de regisztrálni kell Fekete Éva kifejtette: a rendezvény háromperces bemutatkozásai után többasztalos wordcafévá alakulva kezdeményeznek gondolatébresztő beszélgetést. Minden alkalommal készülnek rövid oktatással, előadással — például a marketing, szervezetfejlesztés, időgazdálkodás, adózás, pályázati forrásteremtés, szolgáltatás design, kommunikáció területéről — szakmai előadó bevonásával.

ingyenes társkereső címkézve

A kávézóba érkezőket kötetlen, de moderált, tartalmas szakmai ismerkedésre várjuk. A meghívás neked szól, ha vállalkozol, de friss ötletekre, kapcsolatokra vágysz, ha kezdő vagy és hálózatot építesz, ha nonprofit vagy és donátor után kutatsz, ha forprofit vagy és keresed az ügyet, ami mellé beállnál — sorolta Éva. A regisztrációs felületet hétfőn nyitották meg és egészen április 1-jéig várják a jelentkezőket, aki a [email protected] e-mail-címre megírhatják, hogy milyen, a helyi gazdaságot, a forprofit és nonprofit gazdaságot érintő témákról hallanának és beszélgetnének szívesen.

típusú flörtöl

KM A miniszter szerint a reformkor társkereső laboe a magyar nyelv és kultúra ügye nem szűnt meg nemzeti ügynek lenni.