Társkereső macskáknak, Magyar ötlet: készül a Tinder cicáknak! | hu


internetes társkeresés első levél

Nem szeretik a nők a macskás férfiakat A kutyákkal ellentétben a macskák már azelőtt lerombolhatják a párkapcsolatot, hogy az egyáltalán elkezdődött volna. Egy friss kutatás eredményei szerint a nők többsége egyáltalán társkereső macskáknak találja vonzónak, ha egy férfi a társkeresőoldalon olyan képet oszt meg magáról, amelyen macskájával látható.

translating megismerni valakit

A kutatások pedig nem állnak meg, egyre több információ áll rendelkezésünkre arról, milyen képeket célszerű feltölteni a profiloldalunkra. Nem árt, ha a valós külsőnket megmutató portrén kívül teszünk fel képet, amelyen a barátainkkal vagyunk, a szabadban túrázunk, esetleg a kedvencünkkel pózolunk.

Ám a legfrissebb kutatások szerint jobb, ha a férfiak nem tesznek fel olyan fotótamelyen a macskájukkal láthatók.

szabad keresztény házasság társkereső

A nők számára ez ugyanis egyáltalán nem vonzó, derült ki a Colorado Állami Egyetem vizsgálatából. A kutatók több mint18 és 24 év közötti heteroszexuális nőt kérdeztek meg két körben arról, hogy mennyire találják vonzónak társkereső macskáknak 20—21 év közötti férfiak fotóit. Minden férfiról két képet mutattak: az egyiken macskával, a másikon macska nélkül pózolt.

legjobb free dating alkalmazások

A nőknek el kellett dönteniük, milyen személyiségű az adott férfi, mennyire férfias, nőies, és mennyire szívesen randevúznának vele. Rossz hír a macskásoknak: a nők kétharmada inkább azzal a férfival randizna, aki nem dédelget macskát.

A megkérdezett nők véleménye szerint a macskával rendelkező férfiak kevésbé férfiasak, neurotikusabbak és nem elég vonzók. A válaszadók fele azt is hozzátette, hogy egy kutyával teljesen más lenne a helyzet. Olvastad már?

találkozik egyedülálló nők franciaországban

Vannak csillagjegyek, akiktől az igaz szerelem lehet, hogy csupán néhány kattintásnyira van. Kik azok, akiknél sosem gyűlnek az olvasatlan üzenetek?

menyasszonyok wiki

Forrás: CNN.