Társkereső mozgáskorlátozottak


Magam is mozgáskorlátozott lettem. Szívesen elbeszélgetnék.

singles witten

Érkezett Én szerintem azért annak könnyű ezt a kérdeznie, akinek semmi baja és zsongnak körülötte a pasik. Mindenek előtt próbáljuk meg beleélni magunkat a másik helyzetébe, hogy ez milyen lehet az illetőnek és csak utána ítélkezzünk.

Én csak enyhébben vagyok mozgáskorlátozott, szándékosan nem írom azt le, hogy sérült vagy fogyatékkal élő, mert az más kategória, de nem könnyíti meg ismerkedést.

man keresni kanada

Rengeteg a gonosz, rosszindulatú ember. A legutóbb is egy 'nagyon kedves' fiatalember bánt el velem, de szerencsére azóta találtam már mást és ő gyökeres ellentéte az előzőnek. Én enyhe parkinson tünetes beteg vagyok.

találkozó hely ile réunion

Szerintem az a baj ,hogy mindenki egészségesnek társkereső mozgáskorlátozottak magát. Ha leírná a való igazságot,sokkal könnyebb lenne a pár választás.

single apartman kleve

Andras73 Sziasztok! Ha elfogadja azt, hogy nincs testi hibám, vagy egyéb fogyatékosságom, és érezteti velem, hogy egyenrangú partnerként kezelem, nem rendeli saját magát alá Csak így lehet igazi a boldogság De ha az élet úgy hozza, hogy összeköltözés alakul ki, és én költözöm hozzá, akkor nincs gond Gyerrekorom óta mozgássérült vagyok, a mai világban társkereső mozgáskorlátozottak hogy társat találni, de még igazi barátokra lelni is nehéz, ha az ember egy kicsikét is másabb mint a többi azt kirekesztik,szégyelnek vele egyáltalán szóba állni is.

ugratás vagy flörtöl