Társkereső síelők


Társkereső Nagykovácsi hivő: római katolikus nem gyakorlom Szabadidő közös eltöltéséhez keresek társat,főleg színház, kirándulás ami érdekel.

Nappali Ismerkedés kulisszatitkok és tanácsok (7/5 rész)

A többi meg majd kialakul,ha van kölcsönös szimpátia. Egyszerű nő vagyok,nincsenek extra igényeim,csak az őszinteség és a másik elfogadása a fontos számomra Társkereső Nagykovácsi vallása: református hiszem, de nem gyakorlom Hogy milyen vagyok Szeretek mosolyogni, és örülök ha minél többen vannak így a környezetemben. Imádom a hegyvidéket, erdőket, mezőket, tó partot.

társkereső síelők

És még ezen kívül jó néhány dolgot Az a típusú nő vagyok aki csak kivételes esetben kezdeményez. Azt vallom hogy ez a férfi dolga.

társkereső síelők

Társkereső Nagykovácsi hivő: római katolikus nem gyakorlom Aktív társkereső síelők vagyok, szakmámat még hobbiból űzöm. Szeretek színházba, koncertekre járni, tartalmasan tölteni el kevés szabadidőm.

Üzenet Flört A boldogságot nem tudja megvásárolni, viszont egy síbérletet igen, és el tudja vinni partnerjelöltjét a csodálatos hegyekbe! A Ski Dates oldalon, ha az élet túl bonyolulttá válik, elmegyünk síelni. Ha befejezte azokkal az általános társkereső oldalakkal, amelyeken soha nem sikerült megismernie olyan valakit aki osztja szenvedélyét a fehér hegycsúcsok iránt, csatlakozzon a legnagyobb társkereső oldalhoz, amelyet kizárólag a síelők részére hoztunk létre!

Olvasok, kutyát sétáltatok, szeretem az értelmes társaságot. Nem vagyok előfizető, e-mailre tudok csak válaszolni.

társkereső síelők

Társkereső Nagykovácsi hite: római katolikus hiszem, de nem gyakorlom Írhatnék ide idézeteket, mások gondolatát, de a sajátomat szívesebben osztom, hisz az én vagyok, nem szeretek idegen tollakkal ékeskedni! Írással foglalkozok a nyugdíjas éveim óta. Pozitív gondolkodású, mások által csinosnak mondott, néha humoros, vidám, szeretetre társkereső síelők és azt adni is tudó fiatalos özvegy asszony vagyok.

társkereső síelők

Keresem azt a nem dohányzó, szeretetre vágyó, ugyanakkor szeretetet adni is tudó, komoly kapcsolatot óhajtó, intelligens férfit, aki kölcsönös megértés, szimpátia esetén az előtte álló években szeretetben, boldogságban szeretne élni! Legyen igényes önmagára és környezetére, lehet özvegy, vagy önhibáján kívül elvált Úr! Társamtól csak annyit várok el, amennyit magam is képes vagyok adni!

társkereső síelők

Köszönöm, ha megtisztelsz leveleddel.