Társkereső telefonját, Édes hármast szeretnél? Csak egy okostelefonra van szükséged!


előnye az online társkereső

Persze az efféle oldalakon nem nehéz elveszni a jelentkezők tengerében, ha pedig megvan a kapcsolódás, még akkor sem biztos, hogy bármi lesz a dologból. Bár nem szeretnénk olcsó vicceket társkereső telefonját, de ezt a piaci rést tömte most be a Feeld nevű alkalmazás, amely nem csak édes hármasok szervezésére alkalmas, de olyan párok összekapcsolására is, akik valami extrát keresnek a szexuális élvezetek terén.

Szándékosan nem perverziót írok, mert ugye az annyiféle lehet, ahány társkereső telefonját él a Földön.

nő kutatások lengyelországban

A lényeg, hogy a Feeld regisztrációja során számos opció közül lehet választani, így már eleve a szexuális orientációnál sem hetero- bi- és homoszexuális lehetőségeket lehet megadni, a heteroflexibilistől a pánszexuálisig tart a skála. A vágyak menüpontban pedig jöhet minden, mi szem-szájnak ingere, a domináns-szubmisszív párosítástól kezdve a switchen és fenekelésen át szinte minden létező szexuális játékig.

keresés ismerősök

Természetesen itt lehet megadni azt is, ha valaki édes hármast keres, ráadásul azt is lehet pontosítani, hogy milyen felállást keresünk, a két nő és egy férfi FFMilletve fordított MFM változatban is.

Az édes hármasok mellett mindenféle szexuális játékhoz is kereshetünk partnert a Feelden Fotó: Tumblr Ami magát az ismerkedést illeti, az ausztrál Whimn. Legnagyobb előnyének azt nevezte, hogy érezhetően nyitott, közvetlen emberekkel lehet általa megismerkedni, így elkerülhetőek a más alkalmazásokon keresztül bonyolított randik kínos pillanatai.

single üdülés kutyával szilveszter

Tetszett a cikk?